Galatasaray ara vermedi

/ Kaynak: CHA
Galatasaray ara vermedi

SAĞLIK Haberleri  / CHA

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Torku Konyaspor ile oynayacağı maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dün oynanan ve 4-2 sona eren Kayserispor maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparak idmanı noktaladı. Diğer oyuncular ise U19 takımıyla antrenman maçında karşı karşıya geldi. Galatasaray maça Aykut Erçetin, Emmanuel Eboeu, Ceyhun Gülselam, Albert Riera, Nordın Amrabat, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak, Bruma, Aydın Yılmaz ve A2 takımından Emre Can 11'i ile sahaya çıktı. Sarı kırmızılılar, U19 takımını 5-0 mağlup ederken, goller Bruma, Aydın Yılmaz, Emre Çolak, Nordin Amrabat ve Emmanuel Eboue'den geldi.Gökhan Zan ve Hakan Balat tedavilerinin ardından salon ve sahada çalıştılar. İç yan bağlarında esnemesi olan Fernando Muslera ve belinde ve sağ arka adalesinde ağrıları bulunan Wesley Sneijder'in ise tedavilerine başlandı. Her iki oyuncunun durumunun çekilen MR'larından sonra belli olacağı belirtildi.
Hafif sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu ve Felipe Melo ise rejenerasyon antrenmanının ardından antrenmanı tamamladı.
Galatasaray, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına yarın saat 12.00'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

SAĞLIK
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...