İşçi servisi mezarlığa devrildi

/ Kaynak: İHA
İşçi servisi mezarlığa devrildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir işçi servisi, kontrolden çıkınca mezarlığa devrildi. Kazada 28 kişi hafif şekilde yaralandı.

Turgutlu Şehitler Mahallesi Yedi Eylül yolu mezarlık önünde meydana gelen kazada, özel bir fabrikaya ait işçi servisi kontrolden çıkarak mezarlık içerisine devrildi. Turgutlu'dan Sarıbey yolu üzerinde bulunan üzüm işletmesine işçi taşıyan Yılmaz Çetin (32) yönetimindeki 45 ZB 5240 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu içinde bulunan 28 işçiyle birlikte mezarlık duvarını yıkarak devrildi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans yaralıları Turgutlu Devlet Hastanesi ve Turgutlu Özel Ege Umut Hastanesi'ne kaldırdı. 28 işçiden 20'sinin hastanelere sevk edildiği öğrenilirken, diğer 8 işçi ise olay yerinde tedavi edildi. Servis şoförü Yılmaz Çetin, "Seyir halindeyken aracın alt takımlarından bir şeyin patladığını duydum ve bir anda kontrolü kaybederek mezarlığa devrildik" dedi. Olay yerinde bulunan diğer işçiler ise kazanın şokuyla gözyaşlarına hakim olamadı. İşçiler, "Biz de hiçbir şey anlamadık, araçtan bir ses geldi ve bir anda kendimizi mezarlık içinde bulduk" ifadelerini kullandı. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre Melek Aydın, Mehmet Şahin, Yaşa Güryürek, Fatma Baş, Canan Eke, Zeynep Acar, Nazmiye Kılınç, Cennet Demir, Şevkiye Oruç, Lütfiye Akcan, Emine Mutlu, Melike Duysak, Özgür Topbaş isimli işçiler Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...