Fenerbahçe'nin yeni başkanı Mehmet Ali Aydınlar mı olacak

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Mehmet Ali Aydınlar mı olacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da oy verme işlemi sona erdi. 9804 kişi oy kullandı, sandıklar açılarak sayım işlemine başlandı.

Fenerbahçe Kulübü 'nde, Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul 'da oy verme işlemi sona erdi. Oy kullanılan sandıklar açılarak sayım işlemine başlandı. Toplam 9804 kişi oy kullandı.

KONGREDE YAŞANANLAR

VE UZUN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ!

Başkan adaylarından Yamen Uzun, yönetim kurulu aday listesini ve başkanlık oy pusulasını Divan Başkanlığı'na zamanında sunamadı. Önce adaylığı düştüğü açıklanan Uzun'un listesini gecikmeli de olsa vermesine izin verildi ve Uzun yeniden adaylık hakkı kazandı. Fakat Fenerbahçe'de yönetim listesi oluşturamayan Yamen Uzun başkanlık adaylığından çekildiğini açıkladı.

AYDINLAR OYUNU ATTI, YILDIRIM ÖĞLEDEN SONRA

Mehmet Ali Aydınlar oyunu 11.05'te kullandı, Aziz Yıldırım ise oyunu öğlenden sonra kullanacağını bildirdi.

Eski yöneticilerden Nihat Özdemir ve Ali Şen gibi isimler de oyunu ilk kullanan üyelerden oldu.

23 sandıkta oy kullanımı bittikten sonra sandıkların tamamı aynı anda sayılacak ve sonuçlar sandık görevlileri tarafından divan başkanlığına iletecek.
Fenerbahçe'nin yeni başkanı Mehmet Ali Aydınlar mı olacak

AYDINLAR'DAN İLK AÇIKLAMA

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Aydınlar ise "Bugün Fenerbahçe kongre üyeleri Fenerbahçeliliğin sorumluluğunu yerine getiriyor. Başkan ve yönetim kurulları seçilecek. Kongre hayırlı olsun. Bizler bugüne kadar en iyi yönetim kurulu aday listesini oluşturduk. Takdir artık Fenerbahçe Kulubü'nündür. Saat 5'ten sonra sonuçları göreceğiz. Kazanan Fenerbahçe olsun." diye konuştu.

Başkan adayı Aydınlar'ın kendi isteği ile oy kullanma sırasında beklemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

ABDULLAH KİĞILI: KİM KAZANIRSA KAZANSIN

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen olağanüstü seçimde Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alan Abdullah Kiğılı, seçimi kim kazanırsa kazansın kazanın Fenerbahçe olacağını söyledi.

Oylama öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kiğılı, "Demokratik bir ortamda çok güzel bir seçim yapıyoruz. Dün harika bir gündü. Bugün de aynı güzellikte devam edecek. Yaklaşık oy atmaya hak kazanmış 10 bin üzerinde üye var. Ciddi bir oy atan olacak. Muhalefet ne kadar güçlü olursa başkan adayları ne kadar fazla olursa rekabetin sonunda Fenerbahçe kazanacaktır. Kim kazanırsa kazansın sonucunda Fenerbahçe kazanacak. Kaybeden de kazananın emrine girecek." dedi.

Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde yer alan Metin Şen ise "Çok önemli bir an yaşıyoruz kazanan Fenerbahçe olsun." diye konuştu.

YILDIRIM ÜYELERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, oy verme işlemi için salona gelen üyelerle yakından ilgilendi.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurulda Başkan Yıldırım, oy kullanmaya gelen üyeleri merdiven başında karşılayıp elini sıktı. Bazı üyeler ise Aziz Yıldırım ile fotoğraf çektirdi.

SALONDA GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanının seçileceği olağanüstü kongre öncesinde polis, geniş güvenlik önlemi aldı.

Ülker Sports Arena'da oy verme işlemi başlarken, dışarıda çevik kuvvet ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Salon çevresinde toplumsal müdahale araçlarının (TOMA) bulunması dikkatlerden kaçmadı.

AYDINLAR'DAN ÜYELERE YAKIN İLGİ

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurulda üyeleri kapıda karşıladı. Oyunu kullandıktan sonra salonunun griişine geçen Aydınlar, üyeleri kapıda karşılayıp onlarla sohbetti etti.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, seçimde aday babası dahi olsa oyunu Mehmet Ali Aydınlar'a vereceğini söyledi.

AKIN:'KAZANIRSAK İLK İŞ...'

Seçimi kazanmaları halinde çok yeni projelere sahip olduklarını belirten Hamdi Akın, "Fenerbahçe'de şu an yapılacak çok şey var. Öncellikle kongreyi kazandıktan sonra mutlaka Aziz Yıldırıum zamanından kalan yarım projeleri tamamlayacağız. Onun haricinde çok fazla yeni projemiz var. Fenerbahçe'yi dünya kulübü yapmak için bir araya geldik. Yönetim listemizdeki kişilerin hepsi işlerinde çok başarılı. Dolayısıyla çok yeni fikirlerimiz var" şeklinde konuştu.

ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanlarından ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, sarı - lacivertlilerin seçimli olağanüstü genel kuruluna gelerek oyunu kullandı.

13. numaralı sandıkta oy veren Ali Koç, güzel bir kongre gerçekleştirdiklerini belirtti. Koç, "Kim kazanırsa kazansın, inşallah camiamız için hayırlı uğurlu olur." temennisinde bulundu.

AZİZ YILDIRIM DA OYUNU KULLANDI

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında oy verme işlemi sürerken, yeniden aday olan başkan Aziz Yıldırım oyunu kullandı.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kongrede, salona nbsp; girdikten bir süre sonra tribünden sandıkların bulunduğu alana girişte bekleyerek 4 saat boyunca üyeleri karşılayan Yıldırım, 22 numaralı sandıkta oyunu attı.

Eşi Gonca Yıldırım ile beraber sandık başına giden Yıldırım, kongrenin sarı-lacivertli camiaya hayırlı olmasını temenni etti.

Oy kullanırken görüntüsü canlı yayınla skor ekranına yansıtılan Yıldırım'ı, salonda bulunan üyeler uzun süre alkışladı.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Mehmet Ali Aydınlar mı olacak

BİLAL ERDOĞAN OYUNU KULLANDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da Fenerbahçe Kongresi'ne gelerek oyunu kullandı.

Oy verme işleminin bitimine doğru Ülker Sports Arena'ya gelen Başbakan'ın oğlu oyunu kullandıktan sonra her hangi bir açıklama yapmadan salondan ayrıldı.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Mehmet Ali Aydınlar mı olacak

AYDINLAR VE YILDIRIM YAN YANA

Fenerbahçe'nin seçimli kongresinde Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar bir araya geldi.

Fenerbahçe'nin tarihi kongresinden tarihi anlar yaşandı. Seçimli genel kurul öncesinde yaptıkları açıklamalarla birbirlerine sert sözler söylen Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, sandıkların kapanmasının ardından bir aray geldi. Tokalaşan Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar sonrasında yan yana oturarak basın mensuplarına poz verdi.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Mehmet Ali Aydınlar mı olacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...