Rusya'dan kışkırtıcı bir hamle daha!

Düzenleyen:
Rusya'dan kışkırtıcı bir hamle daha!

DÜNYA Haberleri

Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 158 borda numaralı 'Caesar Kunikov' isimli savaş gemisi, Akdeniz'e gitmek üzere yol aldı.

İstanbul Boğazı'ndan 4 Aralık tarihinde, güvertesinde bir Rus askerinin omzunda füzeyle görüntülenen Rus Donanması'na ait 158 borda numaralı 'Caesar Kunikov' isimli savaş gemisi, Marmara Denizi'nden Çanakkale Boğazı'na, bugün saat 16.30'da giriş yaptı. Rus savaş gemisi saat 18.00'de ise boğazın manevra yapılması en güç nokta olan Nara Burnu'nu döndü. Saat 18.15'te Çanakkale önlerine ulaşan savaş gemisi, Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait iki gemi eşliğinde, Kilitbahir Köyü'nde dağda bulunan 'Dur Yolcu' yazısının ve Kilitbahir Kalesi'nin önünden geçerek, Ege Denizi'ne açılmak üzere yol aldı.

Rus savaş gemisi Caesar Kunikov'un, sıcak gelişmelerin yaşandığı Suriye'nin de bulunduğu Akdeniz'e ineceği ileri sürüldü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...