- Yıllardır haber alınamıyordu! Esed rejimine kurban mı gitti?
1 saat 14 dakika önce

Suriye asıllı ABD vatandaşı Esed rejimine kurban gitti! İşkence çektirilerek…

Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), 2017'de Suriye'ye dönen ve Esed Rejimi tarafından alıkonulan ABD vatandaşı bir psikolog Majd Kamalmaz’ın son durumu ortaya çıktı. Ailesinin haber alamadığı Kamalmaz’dan acı haber geldi.
 - Reisi'nin cenazesi film müziğiyle karşılandı
1 saat 24 dakika önce

Reisi'nin cenazesini bando takımıyla karşıladılar! Çalan müzik dikkat çekti

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin cenazesi uçakla Tahran Mihrabad Havalimanı getirildi. Reisi'nin cenazesinin uçaktan inmesiyle, bando takımının Çağrı filminin müziğini çalması dünya gündemine oturdu.
 - Rusya: Filistin'i ABD engelliyor
1 saat 54 dakika önce

Rusya'dan Filistin devletinin kurulması için flaş çağrı: ABD engellemeye çalışıyor

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Filistin devletinin kurulmadan Orta Doğu'da barışın sağlanmayacağının altını çizdi. ABD'yi işaret eden Lavrov, "İsrail ve İsrail'i destekleyen ABD bu süreci engellemeye çalışıyor" dedi.
 - Cumhurbaşkanı seçildiğine pişman oldular
2 saat 13 dakika önce

Başlarına gelmedik şey kalmayan liderler: İran’ın Cumhurbaşkanları

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Perşembe günü Meşhed’e defnedilecek. İran’da Cumhurbaşkanı seçilip de başı belaya girmeyen tek kişi Dini Lider Ali Hamaney.  
 - Rusya'dan ABD ve İsrail'e sert tepki
2 saat 39 dakika önce

Gazze'de son durum... Rusya'dan ABD ve İsrail'e sert tepki

İşgalci İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de binlerce sivili katlediyor. ABD ve bazı Batılı ülkelerin güdümünde bombardımanlara devam eden İsrail, işgal edilmiş topraklarda yaşam alanı bırakmadı. Bunun yanı sıra zorunlu göç ile beraber Refah'ın nüfusu yok olma aşamasına geldi. Son olarak BM Genel Kurulunda Filistin'in üyeliği için yapılan oylamada gelen küresel desteğin ardından Rusya'dan ABD ve İsrail aleyhine sert tepki geldi.
 - Uçakta şiddetli türbülans! Ölü ve yaralılar var
2 saat 59 dakika önce

Singapur Havayolları'na ait uçakta şiddetli türbülans! Ölü ve yaralılar var

İngiltere'nin başkenti Londra'dan Singapur'a giden Singapur Hava Yollarına ait uçağın türbülansa girmesi sonucu 1 yolcu hayatını kaybetti, 30'dan fazla yolcu yaralandı.
 - Pişkin savunma! "Hukuka uygun" diyerek tanımadı
4 saat 12 dakika önce

İsrailli bakandan pişkin savunma! Soykırımı hukuka uygun buldu yakalama kararına tepki gösterdi

İsrail’in Gazze’deki soykırımı nedeniyle Netanyahu ve İsrail İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant hakkında, uluslararası mahkemelerce yakalama kararı alındı. Soykırımın hukuka uygun olduğunu savunan Gallant, kararı tanımadıklarını bildirdi.
Dünya - Dünya
4 saat 51 dakika önce

Meme kanserini yenen Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konulduğu açıklandı. Esma Esad, 2018'de teşhis almış ve 2019'da da meme kanserini yenmişti.
 - İsrail'in soykırımına tam destek
5 saat 25 dakika önce

ABD Başkanı Biden İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırımı görmezden geldi

İsrail'in Gazze'deki katliamına destek veren ABD Başkanı Joe Biden, soykırım yapıldığı çağrılarına da karşı çıktı. Beyaz Saray'daki "Amerikan Yahudileri Mirası Ayı" etkinliğinde konuşan Biden, "Yaşananlar soykırım değil, kabul etmiyoruz" dedi.
 - İsrail Batı Şeria'da dehşet saçıyor
6 saat 47 dakika önce

İsrail Cenin kenti ve bölgedeki kampa saldırdı

İsrail ordusu, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kenti ve Cenin Kampı'na saldırı düzenledi. Filistinlilere yönelik soykırım başlatan İsrail, söz konusu saldırılarda 6 sivili daha öldürdü.
 - ABD açıkladı! İran, kaza sonrası yardım istemiş
6 saat 55 dakika önce

Reisi'nin öldüğü kazaya dair yeni gelişme! İran, ABD'den yardım istemiş

ABD, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasının ardından İran'ı kendilerinden yardım talep ettiğini açıkladı.
Dünya - Dünya
6 saat 57 dakika önce

İsrail: Hizbullah'ın saha komutanlarından biri öldürüldü

İsrail ordusu, Hizbullah'ın füze ve roket birliğinden sorumlu kıyı kesimindeki saha komutanı Kasım Afif Saklavi'nin öldürüldüğünü duyurdu. Hizbullah da Saklavi'nin ölümünü doğruladı ancak detay vermedi.
 - Reisi'nin tabutuna dokunmak için birbirlerini ezdiler
7 saat 5 dakika önce

İran'da on binlerce insan sokakta! Reisi'nin cenazesinde izdiham yaşanıyor

Önceki gün düşen helikopterde 9 kişiyle birlikte can veren İran Cumhurbaşkanı Reisi için tören düzenlendi. Tebriz'de on binlerce insan toplanırken, zaman zaman meydanda izdiham yaşandı. Reisi perşembe günü son yolculuğuna uğurlanacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın da törene katılacağı açıklandı.
 - ABD eski Başkanı hapse girebilir
7 saat 18 dakika önce

Trump’ın ‘sus payı’ davasında Cohen şoku! Hırsızlık yaptığını itiraf etti

Trump’ın 2016 yılından bu yana devam eden ‘sus payı’ davasında yeni bir gelişme yaşandı. ABD’li bir oyuncu ile adı çıkan ABD eski başkanı Donald Trump’ın davası New York'taki Manhattan Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Dava esnasında sağ kol Cohen’den gelen itiraf mahkemeye damga vurdu.
 - Deprem haberleri peş peşe! İki ülke şiddetli sallandı
10 saat 35 dakika önce

İki ülkede peş peşe deprem! Biri 6, diğeri 5,2 ile sallandı

Japonya'nın başkenti Tokyo'nun güneyinde bulunan Ogasawara Adaları açıkları 6, Güney Amerika ülkesi Ekvador ise 5,2 büyüklüğündeki depremle sallandı.
 - Güney Amerika'da felaket! Bilanço artıyor
11 saat 28 dakika önce

Brezilya'da felaketin bilançosu artıyor! Korkutan açıklama geldi: Hafta sonuna dek sürecek

Brezilya'da yaklaşık iki haftadır devam eden kuvvetli sağanak sonrası meydana gelen sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 158'e yükseldi. Kaybolan 88 kişiyi arama çalışmaları sürerken, yağışların bu hafta da devam edeceği bildirildi.
 - Bu ilk kaza değil
12 saat 28 dakika önce

Sadr, Ahmedinecad... İran liderlerinin ilk helikopter kazası değil

İran’ın ilk Cumhurbaşkanı Sadr ve eski Cumhurbaşkanlarından Ahmedinecad da helikopter kazası geçirmiş, yaralı kurtulmuştu.
 - İran yeni Cumhurbaşkanını seçecek! Tarih belli oldu
13 saat 25 dakika önce

İran yeni Cumhurbaşkanını seçecek! Sandığa gidilecek tarih belli oldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından yerine geçici olarak atanan Birinci Başkan Yardımcısı Muhammed Muhbir, Cumhurbaşkanlığı Seçimi tarihinin 28 Haziran olarak belirlendiğini açıkladı.
 - Sis perdesindeki sorular
13 saat 53 dakika önce

Sisin ardındaki sis... İran lideri Reisi, iç çekişmeye mi kurban gitti?

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili çok sayıda soru işareti cevabını bekliyor. Helikopter siste neden kalktı? Güzergâh dışına mı çıkıldı? Üç sinyal cihazına rağmen yer tespiti neden yapılamadı?
 - Beyaz Saray: Reisi'nin elleri kanlıydı
17 saat 18 dakika önce

İran helikopter kazasında ABD'yi suçladı! Beyaz Saray: Reisi'nin elleri kanlıydı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybetmesi, gözleri ABD'ye çevirdi. Eski İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, kazada ABD'yi suçladı Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby ise, cevap olarak Reisi'nin ellerinin kanlı olduğunu söyledi.
 - Bakan Fidan'dan kritik görüşme! İran'a taziyelerini iletti
18 saat 27 dakika önce

Bakan Fidan, Reisi'nin ölümü sonrası İran Dışişleri Bakan Vekili ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakan Vekili Keni ile görüştü. Fidan, görüşme sırasında Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın ölümünden derin üzüntü duyduğunu ifade ederek, İran'a halkına taziye mesajında bulundu.
Sona Git