Valorant gece pazarı ne zaman gelecek 2023?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Valorant gece pazarı ne zaman gelecek 2023?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Valorant gece pazarı ne zaman gelecek 2023? FPS tutkunları tarafından sıkça araştırılıyor. Oyun severlerin büyük bir beğeni ile oynadığı Riot Games tarafından geliştirilen Valorant’ın her oyuncuya özel olan gece pazarının ne zaman geleceği merak konusu oldu. Peki, Valorant gece pazarı ne zaman gelecek 2023? İşte detaylar…

Valorant gece pazarı ne zaman gelecek 2023? Sorusu oyun severler tarafından merakla araştırılıyor. Oyunculara özel yenilikler sunan gece pazarının çıkış tarihi belli oldu. Valorant gece pazarı ile oyuncular, indirimli skillere sahip olabilecek. Peki, Valorant gece pazarı ne zaman gelecek 2023? İşte detaylar…

Valorant gece pazarı ne zaman gelecek 2023?

VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN GELECEK 2023?

Valorant Gece Pazarı için Riot Games tarafından yapılacak açıklaması, oyuncular tarafından merakla bekleniyor. Valorant resmi hesaplarından gelen açıklamaya göre Valorant Gece Pazarı Şubat Ayı için 16 Şubat 2023 itibari ile gelecek. 

Valorant Gece Pazarı 28 Şubat tarihinde sona erecek.

VALORANT GECE PAZARI NE İŞE YARAR?

Valorant Gece Pazarı, oyunun açılış ekranının sağ üst köşesinde bulunur ve parıldayan küçük bir kart logosu ile gösterilir. Oyuncular, bu simgeye tıklayarak ve kartları çevirerek hangi skinleri indirimli olarak alabileceklerini görebilirler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...