Bu Tarz Benim Kim Elendi, işte eleme gecesi elenen kişi (Show Tv, TV8 CANLI)

Bu Tarz Benim Kim Elendi, işte eleme gecesi elenen kişi (Show Tv, TV8 CANLI)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bu Tarz Benim'de bu akşam eleme heycanı yaşanacak, kim elendi. Tv8 ve Show Tv'de Bu Tarz Benim heycanı, bakalım bu hafta kim elenecek.

Bu Tarz Benim'de bu akşam eleme heycanı yaşanacak, kim elendi. Tv8 ve Show Tv'de Bu Tarz Benim heycanı, bakalım bu hafta kim elenecek. 31 Ocak Bu Tarz Benim eleme gecesinde bomba isimler yer alacak. Ekranların sevilen yarışma programı Bu Tarz Benim artık Show Tv ve TV8 ekranlarında. Bu Tarz Benim'de bu hafta kimin eleneceği merak konusu. Peki, bu hafta konuk jüri kimler olacak. Bu Tarz Benim bu akşam Tv8 ve Show Tv ekranlarında. Yarışma detayları tg.com.tr'dedir.

TV8'İN BU TARZ BENİM'DE GÜLŞAH ELENDİ

SHOW TV ELEME GECESİNDE KİMLER VAR?

Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği Cemil İpekçi'nin jüri üyeliği yaptığı Show TV'deki Bu Tarz Benim geçen hafta Serdar Ortaç takviyesi ile rating zaferi yaşamıştı. Haftasonu eleme gecesinin daimi konuğu olan Bülent Ersoy da ratingleri zirveye taşıyan diğer isim olmuştu. Bu hafta Show TV eleme gecesinde Bülent Ersoy yine jüri koltuğunda oturacak. Eleme gecesinin diğer ünlü konuğu ise Kibariye olacak.

SHOW TV'DE İREM ÖZCAN (SONJA) ELENDİ

SHOW TV CANLI YAYIN İÇİN TIKLA

ELEME GECESİ KONSEPTİ: "YILDIZLAR DÜNYASI"

Yarışmacılar bu hafta, "Yıldızlar Dünyası" konseptiyle, birbirinden ünlü sanatçıları taklit edecekler ve jüriden geçer not almaya çalışacaklar. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak. Show TV'deki Bu tarz Benimm eleme gecesi canlı yayını saat 20.00'da başlayacak.

BU TARZ BENİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Tv8'de geçen hafta elenen isim Melisa Çeliker olmuştu. Eleme gecesinde en düşük oyu olan Melisa Çeliker ile yarışmacıların ismini verdiği Gülşah arasında oylama yapılmıştı. Gülşah bu haftaki performansıyla da 31 Ocak eleme gecesinde gitmesi muhtemel isimler arasında yer alıyor.

Show TV'deki eleme gecesinde Çağla Yıldırım şoku yaşandı. Jürinin önüne Aygün ve Sonya çıkarken Çağla Yıldırım bir jüri üyesinden ağır yorum alınca elenmek istediğini söyledi. Bu durum Bülent Ersoy'u çileden çıkarttı.

TV8 CANLI YAYIN İÇİN TIKLA nbsp;

BENİ İDAM ETSELER BİLE YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMEM

Çağla Yıldırım 'ın elenmek istemesine kızan Bülent Ersoy genç kızın modellik yaptığını ve işlerinin yoğun olduğunu da öğrenince iyice kızdı. Çağla Yıldırım 'ı programı ünlü olmak için kullanmakla suçlayan Bülent Ersoy şunları söyledi; -"Ellerim kırılsaydı da buna 5 vermeseydi. Burayı araç olarak kullandığınızı bilemedim yazık. Siz burayı kullanmak istediniz. Beni idama bile götürseler ben burada oturup da o kızın suratını görmek istemem. Çağla gitsin. "

BU TARZ BENİMDE GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI

TV8'in fenomen yarışması Bu Tarz Benim'de dün akşam bir kişi veda etti. Peki yarışmada kim elendi. İşte tüm detaylar burada. nbsp;

Bu Tarz Benim'de jürinin karşısına çıkan iki isim Melisa ve Gülşah oldu. Nur Yerlitaş, Gülşah'ın adını, İvana Sert, Melisa'nın adını, Kemal Doğulu, Melisa'nın adını, Uğurkan Erez ise Gülşah'ın adını verdi. Konuk jüri olan Burak Kut ise Melisa'nın adını söyledi.

MELİSA ÇELİKER YARIŞMAYA VEDA ETTİ

TV8 kanalında yayınlanan Bu Tarz Benim 'de jüri 24 Ocak eleme gecesinde iki zayıf yarışmacıyı oylamak zorunda kaldı ve Gülşah ile Melisa Çeliker arasında karar verdi. Peki Bu Tarz Benim 'de bu hafta kim elendi? Bu Tarz Benim jürisi son kararı Burak Kut'a bıraktı ve elenen isim Melisa Çeliker oldu. nbsp;Bu Tarz Benim eleme gecesinde kim elendi belli oldu. Tv8'de yayınlanan yarışmada en düşük oyu olan Melisa Çeliker elenmek üzere seçilen ilk isim oldu. nbsp;Diğer ismi ise yarışmacıların oyu belirledi. Yarışmacıların bir kısmı Gülşah ismini verirken bir kısmı Melisa Şahin adını verdi. Bazı isimlerin tercihi ise Gökçe oldu. Yarışmacıların 'gitsin' dediği oylamada en çok adı söylenen kişi ise Gülşah olduğu için o elenmek üzere jürinin önüne çıktı. nbsp;

BU TARZ BENİM KİM ELENDİ?

Jürinin önüne gelen Melisa Çeliker ile Gülşah konusunda Bu Tarz Benim ekibi oylama yaptı. Yine Bu Tarz Benim klasiği oldu ve jüri eşit oyda kalıp kararı konuk jüri üyesine bıraktı. İşte verilen oylar;

Nur Yerlitaş "Gülşah" gitsin seçimini yaptı. nbsp;

Kemal Doğulu "Melisa" elensin diyerek onun adını verdi. nbsp;

Uğurkan Erez Gülşah gitsin dedi. nbsp;

İvana Sert ise Melisa gitsin kararını verdi. nbsp;

Burak Kut giden ismi belirleyen kişi oldu. Burak Kut Gülşah ile Melisa arasında tercihini Melisa Çeliker'in gitmesinden yana yaptı. Bu Tarz Benim 'de bu hafta elenen isim Melisa Çeliker oldu. nbsp;

MELİSA ŞAHİN ELEME GECESİNDE KAVGA ÇIKARDI

Bu Tarz Benim 'de bu hafta kriz çıkaran isim Melisa Şahin eleme gecesinde de sorun çıkardı. Melisa Şahin kavgasıyla gala gecesine damga vurdu. İşte Melisa Şahin kavgası.

Öykü Serter ve Kemal Doğulu aşklarını itiraf etti!

Bu Tarz Benim'in sunucusu Öykü Serter ve jüri üyesi Kemal doğulu geçtiğimiz günlerde aşklarını itiraf etti. İşte yarışmadaki o an ve detaylar.Kemal Doğulu ile aşk yaşamaya başlayan sunucu Öykü Serter'i herkes merak etmeye başladı. Bu Tarz Benim yarışması takipçileri Öykü Serter'in Kemal Doğulu'dan yaşça büyük olup olmadığını merak ediyor. BBG yarışması ile ünü yakalayan Öykü Serter Kemal Doğulu'dan 4 yaş büyük. Öykü Serter 25.02.1975 Ankara Çankaya doğumludur. Liseyi Ankara Ted kolejinde okuduktan sonra üniversiteyi Haccettepe Üniversitesi'nde Amerikan Kültür ve Edebiyatı bölümünde bitirmiştir. Kemal Doğulu ise 1979 Mersin doğumludur. Öykü Serter ve Kemal Doğlu aşkı bu haftanın en sansasyonel bombalarından biri oldu. nbsp;


Öykü Serter, 26 Şubat 1975 tarihinde Ankara'nın Çankaya semtinde doğmuştur. Ankara Ted Kolejinden mezundur. Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü veEdebiyatı mezunu. Ayrıca Latin Dili ve Edebiyatı okudu. Galatasaray Üniversitesi'nde Radyo­TV yüksek lisansı yaptı. Bahçeşehir Üniversitesi'nde sinema­medya doktorasına devam ediyor.Öykü Serter, kurbağa branşında milli takım düzeyinde yarışan bir yüzücüdür. Yüzme dalında 250'si altın olmak üzere toplam 800 madalya kazanmış. Öykü Serter, 1.67 boyunda ve 47 kilo olmasına rağmen sporcu olmasının doğal bir sonucu olarak? bir kadın için oldukça kaslı sayılacak şekilde adaleli, atletik bir vücudu var. Medya sektörüyle Capital radio da dj lik yaparak tanıştı. Ardından Number One Fm'de çalışmıştır. Daha sonra Cine 5'te yayınlanan "5'de 5" isimli müzik programıyla dikkat çekti. 5 te 5'ten sonra bir süre haber/ belgesel programı hazırlamış daha sonra da konuklu müzik programı sunmuştur. En büyük özelliklerinden biri bütün metinlerini kendisi hazırlamasıdır. Biri Bizi Gözetliyor "BBG" isimli programın yayınlanan tüm bölümlerini sundu. Osmanlıca merakının yanı sıra kendı "sevgili izlekler" cümlesi de epey dikkat çekmiştir. Biri Bizi Gözetliyor'dan sonra Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı yarışma programlarınında vazgeçilmez sunucusu olmuştur. Öykü Serter oyunculuk tutkusu ile iki de dizi filmde oynamıştır. Uzun süreli ilişkiler kuran Öykü Serter 1999 2005 arasındaki altı sene Kargo Grubu'nun solisti Koray Candemir'le arkadaşlık etti. Sonraki dönemde Senkron TV'nin sahibi Levent Altınay'la birlikte oldu. 2006 yılında Öykü Serter ile Ragga Oktay'ın birlikte hazırladıkları (Bilimsel Uygulama Merkezi) "B.U.M" adlı yarışma izleyicilerden büyük ilgi gördü. nbsp;


2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter'in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programında Nur Yerlitaş, İvana Sert, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı. 2015 yılı ocak ayında Tv8 kanalında başlayan ve Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı 2.sezon "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programında Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez, İvana Sert, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

Filmleri :

2004 ­ İstanbul Şahidimdir (Dizi)

2006 ­ Ahbir Polis Olsam (Dizi)

Sunduğu Yarışma Programları :

Bu Tarz Benim

Anadolu Ateşi

Akademi Türkiye

Biri Bizi Gözetliyor

Acemi Birlik

B.U.M.

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Kemal Doğulu (d. 14 Ekim 1979; Mersin), Pop ve elektronik müzik şarkıcısı, fotoğrafçı. Oyuncu olan Kadir Doğulu'nun kardeşidir.Uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptı. 2006 senesinde tanıştığı Hande Yener'in Hande Maxi adlı maxi singlelında sanatçının fotoğrafçılığını ve imaj markerlığını yaptı. Hande Maxi'den itibaren Hande Yener ile çok samimi olan Kemal Doğulu, sanatçının bundan sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, fotorafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini üstlendi.Şarkıcılığa başlaması ise bir gün Hande Yener'in konserine kendi vokalisti gelmeyince Kemal Doğulu'nun yer almasıyla başladı. Hande Yener ve Erol Temizel, Kemal Doğulu'yu çok beğenip proje yapmaya karar verdiler. Bunun sonuncunda da Kemal Doğulu 2008 yılının Ocak ayında "1 Yerde" adını verdiği verdiği elektronik müzik tarzındaki maxi singlelını çıkardı. Maxi single'ın ilk klibi olarak albüm ile aynı ismi taşıyan "1 Yerde" adlı şarkıya çekildi. Şubatın başlarında MTV Türkiye'de yayınlandı. Martın başında ise MTV'nin bütün dünyada yayınlanan kanalında yayınlandı ve kısa süre sonra World Chart Exskpress (World Top 10) listesine girdi ve Nisanın başında ise 1 numaraya kadar yükselerek tam 4 hafta üst üste 1 numarada yer aldı. Maxi single'ın 2.klibi ise "Nedense, Nedense?" adlı şarkıya çekildi. Klip Temmuz sonunda çekildi ve 3 Ağustos 2008 günü de ilk kez Kral Tv'de yayınlandı.

Bu şarkıların ardından hemen yeni bir single hazırlığına giren Kemal Doğulu, İkinci single'ının ismi Kemal Doğulu 2 olarak açıklandı. Single fotoğraflarını Hande Yener çekti. Single kapak fotoğrafı ilk kez sanatçının resmi sitesinde gösterildi. Aynı zamanda habertürk gazetesi yazarı Esin Övet'in köşesinde yer aldı. Bu single'da biri yeni, diğeri cover olmak üzere 2 şarkı bulunmaktadır. Bu single'da yer alan Uzayda Aşk Var adlı yeni şarkının müzik ve düzenlemeleri Erol Temizel'e, sözleri Soner Arıcı'ya ait olan bu şarkı aynı zamanda bu single'ın çıkış şarkısıdır. İlk kez 11 Temmuz 2009 gecesi sezon finalini yapan Disko Kralı programında Kemal Doğulu şarkısını paylaştı.Uzayda Aşk Var adlı şarkıya 2009 yılının Eylül ayının başlarında klip çekilmiştir. Klip ise 30 Eylül 2009 günü ilk kez Kral TV'de gösterilmiştir. Klipte Kemal Doğulu, ünlü arkadaşlarıyla kamera karşısına geçmiştir. Klipte Hande Yener gibi birçok ünlü rol almıştır Klibin yönetmenliğini sanatçının kendisi üstlendi.

Kemal Doğulu 2 single'ının başarısından hemen sonra yeni albüm çalışmalarına başladı. Yeni albümüne Ters Köşe ismini verdi. Albümün prodüktörlüğünü Hande Yener ile Alper Narman üstlenmiştir. bu ikili prodüklükle kalmayıp Kemal Doğulu için söz ve müziklere de imza atmışlar. Kemal Doğulu Ters Köşe albümünde Hande Yener, Alper Narman, Ertuğ Ergin, Sıla, Erol Temizel gibi birçok ünlü müzisyenlerle çalıştı. Kemal Doğulu 7 şarkıdan oluşan Ters Köşe albümü için iddialı konuştu: "Bugüne kadar benden dinlediğiniz şarkılar kadar güzel olsun istedim. Hande Yener, Alper Narman, Ertuğ Ergin, Sıla,Sinan Akçıl gibi çok başarılı müzisyenlerle çok iddialı bir repertuvar hazırladık. Bu albümde, kafanızdaki Kemal Doğulu'nun bazen sizi yanıltabileceğini göreceksiniz."

"SAHİPLENEN ERKEK TUTUŞU"

Kemal Doğulu'nun dün akşam Instagram hesabından yayınladığı fotoğraf takipçilerini şoke etti. Öykü Serter'e sarılmış fotoğrafını paylaşan Doğulu, karenin altına "Sahiplenen erkek tutuşu. Seviyorsam demek ki" notunu düştü.

"İŞTE O AN"

Aynı kareyi sayfasında yayınlayan Öykü Serter fotoğrafın altına "İşte o an" yazdı.

ÖYKÜ SERTER - KEMAL DOĞULU AŞKLARINI İTİRAF ETTİ - TIKLA nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...