Walt Dısney'in bulunduğu ama eşinin önerisi üzerine sonradan değiştirdiği Mickey Mouse'un ilk adı nedir? ( Mickey Mouse'un ilk adı nedir?)

Düzenleyen:
Walt Dısney'in bulunduğu ama eşinin önerisi üzerine sonradan değiştirdiği Mickey Mouse'un ilk adı nedir? ( Mickey Mouse'un ilk adı nedir?)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranların en çok izlenen yarışması Milyoner'de 60 bin liralık sorunun Walt Dısney'in bulunduğu ama eşinin önerisi üzerine sonradan değiştirdiği Mickey Mouse'un ilk adı nedir? Mickey Mouse'un ilk adı nedir? cevabı aranıyor. Haberimizden kolayca ulaşabilirsiniz.

Kim Milyoner Olmak İster dünyanın en çok izlenen bilgi ve kültür yarışmasıdır. Yeni bölümü ile yine izleyici ekran başına kilitlendi. 60 bin lira değerinde olan soru merakla araştırılıyor.Walt Disney'in bulduğu ama eşinin önerisi, üzerine sonradan değiştirdiği Mickey Mouse'un ilk adı nedir? sorusunun cevabı haberimizde yer almaktadır. İşte Mickey Mouse'un ilk adı nedir? sorusunun cevabı...

Walt Disney'in bulduğu ama eşinin önerisi, üzerine sonradan değiştirdiği Mickey Mouse'un ilk adı nedir?

A) Martin Mouse

B) Mortimer Mouse

C) Mark Mouse

D) Macwell Mouse

SORUNUN CEVABI İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...