TÜSİAD devletin zirvesiyle toplanıyor

TÜSİAD devletin zirvesiyle toplanıyor

Ekonomi Haberleri

TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi, Cumhurbaşkanı Gül ve CHP Başkanı Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla toplanıyor.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi toplantısı bugün Ankara'da yapılacak. Toplantıya, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

Toplantının açılış konuşmalarını TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Erkut Yücaoğlu ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz gerçekleştirecek. Açılış konuşmalarının ardından, toplantının onur konuğu olan Cumhurbaşkanı Gül de bir konuşma gerçekleştirecek.

Küresel krizin Türkiye'ye etkilerinin ele alınacağı toplantıda, katılımcılara siyaset sosyolojisi ve seçmen davranışları konulu bir sunum da gerçekleştirecek.

KONDA Araştırma ve Danışmanlık Başkanı Tarhan Erdem ve Genel Müdürü Bekir Ağırdır da siyaset sosyolojisi ve seçmen davranışları konulu bir sunum gerçekleştirecek. ABD merkez bankası'nda (Fed) görev almış, Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda (TCMB) nbsp; araştırma projelerini yürütmüş Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Refet Gürkaynak ise küresel iktisadi gelişmelerin Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebileceği hakkında bir konuşma yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...