HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Daikin, test merkezi için İstanbul'u seçti

Daikin, test merkezi için İstanbul'u seçti

Ekonomi Haberleri

Japonya merkezli Daikin, dünyanın en büyük iklimlendirme deneyim merkezini İstanbul'da kullanıcıların hizmetine sundu

İklimlendirme şirketi Daikin, Avrupa'nın ilk deneyimleme merkezini İstanbul'da açtı. Ticari yatırımcılardan bireysel kullanıcıya kadar tüm ziyaretçilerine iklimlendirme teknolojilerini deneyimleme fırsatı sunan Daikin Solution Plaza fuha İstanbul, Japonya ve Çin'deki merkezlerin ardından Daikin'in 4'üncü deneyimleme merkezi olarak hizmet verecek. Daikin Europe N.V Başkanı ve Daikin Industries Ltd. Başkan Yardımcısı Masatsugu Minaka ile Daikin Europe N.V Yönetim Kurulu Başkanı ve Daikin Industries Ltd. Yönetim Kurulu Üyesi Frans Hoorelbeke'nin katılımı ile açılışı gerçekleşen Solution Plaza, 2.000 metrekarelik alanıyla dünyanın en büyük ve en kapsamlı iklimlendirme merkezi olma özelliğini taşıyor.
Merkezin açılışında konuşan Frans Hoorelbeke, 200 milyar dolar büyüklüğündeki iklimlendirme pazarında 17 milyar dolar ciro elde ettiklerini söyledi. Daikin'in soğutma pazarındaki uzmanlığını ısıtma pazarına da taşımak için çalışmalar yaptığını dile getiren Hoorelbeke, bu hedef doğrultusunda Temmuz 2011'de Airfel'i satın alarak Daikin Türkiye'yi kurduklarını söyledi. Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder ise, Solution Plaza'nın, iki yıl süren detaylı bir çalışmanın sonucunda ortaya çıktığını dile getirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...