HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvuru süresi uzatılacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvuru süresi uzatılacak
Çiftçi, Haber

Ekonomi Haberleri  / AA

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2015 üretim yılına ilişkin Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvuru süresinin uzatılması için düzenlemeye gidiyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 2015 üretim yılına ilişkin Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) başvuru süresinin uzatılması için düzenlemeye gidiyor.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, “Çiftçi Kayıt Sistemi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından imzalanarak Resmi Gazete’de yayımlanmak üzere Başbakanlığa sunuldu.

ÇKS yönetmeliğinin ilgili maddesine göre, üretim yılına ilişkin çiftçi başvuruları üretim yılının 30 Haziran tarihinde sona eriyor. Çiftçilerin bu tarihten sonra sahip oldukları veya kiraladıkları tarım arazileri hariç olmak üzere ÇKS’ye yeni bir çiftçi ve arazi kaydı yapılamıyor.

Yapılacak geçici düzenleme ile 2015 üretim yılına ilişkin başvurularını 30 Haziran 2015 tarihine kadar yapamayan çiftçiler söz konusu üretim yılına ilişkin çiftçi kayıt başvurularını 29 Şubat 2016 tarihine kadar yapılabilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...