HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kadıköy'ün çevreci projesinde ön talep dönemi

Düzenleyen: /
Kadıköy'ün çevreci projesinde ön talep dönemi
Kadıköy, Haber

Ekonomi Haberleri

Şua İnşaat, kentsel dönüşümün merkezi Kadıköy Fikirtepe’de Elite Concept projesini hayata geçirerek ön talep dönemini başlattı. Çevreci ve akıllı bina konsepti özellikleri taşıyan projeyi Anadolu yakasının kalbinde konumlandıran firma, konut alıcılarına yatırım değeri yüksek bir fırsat sunuyor.

Yaptığı projelerle İstanbul’a değer katan Şua İnşaat, Anadolu yakasında geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor.
İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Fikirtepe’de konumlandırılan ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan proje, yaklaşık 24 bin metrekarelik arsa üzerinde, 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşuyor. Son derece değerli bir bölgede yer alan proje yüksek yatırım potansiyeli taşıyor. Elite Concept projesinin 10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunuyor.
Proje bitiminde yaklaşık 3.000 bin kişinin yaşayacağı Elite Concept Projesi, estetik ve mimari özellikleriyle de dikkat çekiyor.
Cam balkon özelliği ile panoramik bir görüntü elde edilen projenin mimarisinde Adnan Kazmaoğlu Mimarlık’ın imzası yer alıyor.
AKILLI BİNA TEKNOLOJİSİ İLE DONATILIYOR    
Elite Concept projesi enerji verimliliği ve çevreci özellikleriyle de dikkat çekiyor.
Projede, blok çatılarına yerleştirilecek güneş panelleriyle enerji tasarrufu maksimum düzeyde tutulacak. Ayrıca, lavabo ve banyo suları gri su arıtma havuzunda arıtılarak peyzaj ve bahçe sulamasında değerlendirilecek. Akıllı bina konsepti ve çevreci özelliklere sahip Elite Concept projesi enerji ve su tasarrufu özellikleriyle aile bütçelerine katkı sağlayacak.
HER ZEVKE HİTAP EDEN DAİRELER
Toplam 155 bin metrekarelik inşaat alanında 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşacak projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor.
Lüks ve konforlu detaylarla sahip projede, daireler 66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar çıkıyor. Cadde mağazası ve dükkânların bulunduğu projede bölgenin tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restaurantlar yer alıyor.
Projede ayrıca dört mevsim kullanılabilen yetişkin ve çocuk havuzu, fitness salonu, pilates stüdyoları, sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları yatırımcılara sunuyor.
İnşa çalışmalarının başladığı proje, 2018 yılının ilk yarısında tamamlanacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...