HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yiğit Bulut: Ekonomiye bakış değişmeyecektir

Düzenleyen: /
Yiğit Bulut: Ekonomiye bakış değişmeyecektir
Cumhurbaşkanlığı, Ekonomi, Yiğit Bulut, Haber

Ekonomi Haberleri

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, "Ekonomi yönetiminde kim olursa olsun ekonomideki bakış bellidir, bu bakışta değişiklik olmayacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Bir TV kanalına konuşan Bulut, "Ekonomi yönetiminde kim olursa olsun ekonomideki bakış bellidir, bu bakışta değişiklik olmayacaktır" dedi.

Bulut, dünyadaki gelişmelere uygun şekilde Türkiye'nin milli menfaatlerini koruyan her türlü adımı TCMB Başkanı'nın atacağına inandığını söyledi. Merkez Bankası yarın faiz toplantısı yapacak.

YENİ EKONOMİ MODELİ

Bulut, Türkiye'nin yeni ekonomi modelinin üretime dayanacağını, Türkiye'nin bel kemiklerinden birinin sanayi olacağını kaydetti. 

Bulut'un AB ile ilgili de mesajları oldu.

TÜRKİYE HER TÜRLÜ ANLAŞMAYI ASKIYA ALABİLİR

AB çifte standarda devam ederse Türkiye'nin Gümrük Birliği dahil AB ile her türlü anlaşmayı askıya alabileceğini söyleyen Bulut, "Türkiye böyle devam ederse AB ile tüm ilişkileri gözden geçirebilir"dedi. (Kaynak:ntvpara)

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...