Rusya’da eski gücümüzü yeniden yakalayabiliriz

Düzenleyen:
Rusya’da eski gücümüzü yeniden yakalayabiliriz

Ekonomi Haberleri

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rus mevkidaşı Putin’e gönderdiği mektup ile düzelmesi beklenen Rusya ile ilişkileri değerlendirdi.

Atılan adımların oldukça yerinde ve zamanında olduğuna değinen Büyükekşi, “İsrail ile gerçekleştirilen mutabakatın ardından Rusya ile ilişkilerin düzeltilmesi yönündeki adımları ihracatçılar olarak son derece sevindirici karşılıyoruz. Böylelikle, en önemli ticaret ortaklarımızdan olan Rusya ile yara alan ticari ilişkilerimizin tekrar eski seviyelerini yakalayabileceğini düşünüyoruz” dedi. Rusya ile ticaretin eski seviyelerine dönmesinin zaman alacağını vurgulayan TİM Başkanı, Putin’in Türkiye'ye yönelik turizm kısıtlamalarını kaldırmasının da turizm sektörünü olumlu etkileyeceğini kaydetti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...