HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

NCT Medya, sektöre hizmete devam ediyor

Düzenleyen: /
NCT Medya, sektöre hizmete devam ediyor
Necati Dayan, Nct Medya Grubu, Haber

Ekonomi Haberleri

100’den fazla seyahat acentası, birçok otel ve 25’den fazla havayolu firmalarını portföyünde barındıran NCT Medya Grubu, medya planlamasından satın almaya, promosyon işlerinden PR organizasyonuna, basın gezilerinden havayolları yeni hat seyahat organizasyonlarına kadar oldukça geniş bir hizmet anlayışıyla firmalara çözüm üretiyor.

NCT Medya Grubu Genel Müdürü Necati Dayan, prensiplerinin hızlı ve kaliteli hizmet olduğunu, özellikle alternatif oteller ve havayollarında işlerin genelde son dakika ortaya çıktığını ve bu hıza sektörel ajans olma özelliğiyle aynı hız ve kalitede cevap verebildiklerini kaydetti.

Alternatif oteller ile çalışmanın zorluklarından da bahseden Necati Dayan, son derece dakik ve kaliteli hizmet vermek zorunda olduklarını ve firmaların yükünü hafifletecek, hizmetleri en kısa zamanda ve en iyi şekilde anlamak zorunda olduklarını söyledi.

Yurtiçi haricinde Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da birçok firmanın Türkiye partnerliğini yapan NCT Medya Grubu, alternatif sektördeki otellerin reklam, tanıtım, pazarlama misyonunu da üstlenerek yoluna devam ediyor.
 
ALTERNATİF SEKTÖR DÜNYAYA TANITILIYOR

Elçi Tour Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Başarır ise sektörün ve özellikle alkolsüz aile oteli konseptinin dünyaya tanıtılması rolünü üstlenmiş olan NCT Medya Grubu Genel Müdürü Necati Dayan’ın da otellerinin, firmasının tanıtılmasında ve marketing çalışmalarında önemli katkılarının olduğunu belirtti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...