Mapfre’den sosyal sorumluluk çağrısı

Düzenleyen:
Mapfre’den sosyal  sorumluluk çağrısı

Ekonomi Haberleri

Sosyal sorumluluk projeleri yürüten Mapfre Vakfı, araştırmacıları da destekliyor. Mapfre Vakfı, bu yılki başvurularını kabul etmeye başladı.

Ignacio H. de Larramendi Araştırma Bağış Programı ile “Sağlık Teşvik” ve “Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik” alanlarındaki projelere maddi destek sağlıyor. Mapfre Vakfı, proje gerçekleştirmek isteyen araştırmacılara toplam 315 bin avro maddi destek sağlayan programa, 13 Ekim 2017 tarihine kadar başvuru yapılabiliyor. Vakfın yaşlılarla ilgili bilimsel araştırmaları desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği Primitivo de Vega Araştırma Bağış Programı ise değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan projelere maksimum 15 bin avro maddi destek sağlıyor. Bu programa son başvuru tarihi ise 20 Ekim. Başvuru süreciyle ilgili tüm detaylara www.fundacionmapfre.org adresinden ulaşılabiliyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...