4 Haziran On Numara Soöğren | On Numara Çekiliş Sonuçları açıklandı mı, kazanan numaralar

Düzenleyen:
4 Haziran On Numara Soöğren | On Numara Çekiliş Sonuçları açıklandı mı, kazanan numaralar

EKONOMİ Haberleri

On Numara sonuçları 4 Haziran akşamı belli oldu. Peki On Numara sonuçları açıklandı mı, kazanan numaralar hangileri? On Numara çekiliş sonuçlarını öğrenmek için haberimize bakmanız yeterlidir. MPİ tarafından her hafta pazartesi günü çekilişi yapılan On Numara'da çekiliş heyecanı yaşanıyor. İşte On Numara çekiliş sonuçları ve çıkan numaralar.

On Numara çekiliş sonuçlarını öğrenmek isteyen talihliler, On Numara için 4 Haziran akşamını beklemeye başladı. Talihliler ise On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı hangi numaralar kazandı? gibi detayları araştırıyor. On Numara çekiliş sonuçları mpi.gov.tr adresinde yayınlanıyor. Her hafta pazartesi günü olduğu gibi bu hafta da On Numara çekilişine dahil olan talihliler, piyango gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturduktan sonra On Numara oynadı. Çekilişe katılanlar ise, ''On Numara sonuçları açıklandı mı, On Numara hangi numaralar kazandı, On Numara çekiliş sonuçları, öğren, On Numara çekildi mi, On Numara sonuçları 4 Haziran'' gibi detayları araştırıyor. İşte 4 Haziran 2018 On Numara çekiliş sonuçları ve çıkan numaralar...

ON NUMARA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

On Numara sonuçları geçen hafta

Her hafta olduğu gibi on adet doğru rakamı bilen talihliler, büyük ikramiyenin sahibi oluyor. Geçen hafta Denizli-Merkezefendi, Edirne-İpsala, Elazığ-Merkez olmak üzere toplamda üç kişiye isabet eden On Numara, 104.822,50 TL büyük ikramiyeyi sahiplerine dağıtmıştı.

On Numara ne zaman, saat kaçta çekiliyor?

Her pazartesi çekilişi yapılan On Numara, yine aynı gününde aynı saatinde talihlileri tarafından ilgi ile takip edilecek. On Numara çekilişi merkezi Ankara'da bulunan Milli Piyango İdaresi binasında saat kşam 21:05'te noter eşliğinde canlı yayınlanan çekilecek. On Numara çekiliş sonuçları turkiyegazetesi.com.tr adresinde de yer alacak.

Büyük ikramiyeyi nereden alırım?

7 ve 7 bilen talihliler, loto bayilerinden ikramiyelerini alabiliyor. 8 ve 9 doğru rakam isabet ettirenler ise kazandıkları ikramiyeyi Milli Piyango İdaresi şubelerinden ya da loto bayilerinden de tahsil edebilir. 10 doğru rakamı bilerek büyük ikramiyenin sahibi olanlar ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden ikramiyelerini alabiliyor.

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...