Çok şey anlatan kare!

/ Kaynak: AA
Çok şey anlatan kare!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ömer Asaf, yaptığı kardan adamın yüzünü kömür karasına boyadı.

Ermenek'teki maden ocağında kendilerine henüz ulaşılamayan 8 işçiden Mehmet Özcan'ın 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf, yaptığı kardan adamın yüzünü kömür karasına boyadı. Ömer Asaf, "Babamın yüzü de beyazdı ama bazen yüzü siyah eve geliyordu" diyerek herkesi duygulandırdı.
"Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" diyerek herkesi hüzünlendiren Ömer Asaf, sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla sokağa çıktı.Ömer Asaf, dedesi, ağabeyi ve yakınlarıyla evlerinin bahçesinde kardan adam yaptı.
Çok şey anlatan kare!

Galatasaray Spor Kulübünün gönderdiği Galatasaray montu, atkısı ve formasını üzerinden hiç çıkartmayan çocuk, kardan adamın gözü, ağzı ve kaşı için kömür kullandı.Ömer Asaf, kardan adamına "üşümesin" diye atkı ve şapka taktı.Ocaktan çıktığı için kardan adamın yüzünü kömür karasına boyadığını dile getiren Ömer Asaf, "Babamın yüzü de beyazdı ama bazen yüzü siyah eve geliyordu" diyerek, yakınlarını duygulandırdı.
Galatasaray da Ömer Asaf'ı unutmamıştı
Ömer Asaf, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" diyerek, herkesin ilgi odağı haline gelmişti.Dayısından, sarı-kırmızı renkli oyuncağıyla fotoğrafını çekip sosyal paylaşım sitesinden babasına göndermesini isteyen küçük Ömer Asaf, terliklerle oynadığı "madencileri kurtarma oyununda" ise babasını ve diğer işçileri kurtarmıştı.Söyledikleri ve yaptıklarıyla tüm taraftar gruplarını birleştiren Ömer Asaf'a, Galatasaray da hediye göndermişti.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Karaman'ın Ermenek ilçesinde, su baskını nedeniyle mahsur kalan işçilerin bulunduğu özel şirkete ait maden ocağında arama kurtarma çalışmaları yoğun kar yağışına rağmen devam ediyor.
Çok şey anlatan kare!

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...