Cumhurbaşkanı, 'Paralel Örgüt'e yüklendi

Cumhurbaşkanı, 'Paralel Örgüt'e yüklendi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da 376 milyon TL'lik 32 yatırımın toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Türkiye'nin gerçekten çok ilginç bir süreci yaşadığını ifade eden Erdoğan, bütün partilerin, bütün örgütlerin bir parti için seferber olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: nbsp;"Ana muhalefet partisi, kendisini bırakmış, bölücü örgütün güdümündeki partiye oy dileniyor. Milliyetçi olduğu iddiasındaki parti tutmuş, 'bölücü örgütün güdümündeki parti Meclis'e giremezse ülkede istikrarsızlık çıkacak' diyor. Hemen erken seçime gidilmesi gerektiğini söylüyor. Bölücü örgüt gerektiğinde silah da kullanarak bölge insanını bu partiye oy vermeye zorluyor. Hatta DHKP-C terör örgütü de bu partiye destek verdiğini açıkladı biliyorsunuz. Kendi eş başkanları söylüyor bunu. Doğan Medyası, bu partinin diğer eş başkanını yere göğe sığdıramıyor. Ermeni lobisi bunlardan geri kalır mı? O da aynı partiye desteğini ilan etti. Tabii bir de Pensilvanya var. O da tüm umudunu, bölücü örgütün güdümündeki partiye bağlamış durumda. Antalya bu nasıl bir oyundur, bu nasıl ihanettir, bu nasıl kirli bir ittifaktır? Biz bu oyunları bir yerlerden hatırlıyoruz. Farklı isimlerle, farklı araçlarla, farklı yöntemlerle biz bu ittifakı 2007'den hatırlıyoruz, 2011'den, 2013'deki Gezi olaylarından, 17-25 Aralık darbe girişiminden, 2014'deki seçimlerden biz bu kirli ittifakı çok iyi hatırlıyoruz. Eski Türkiye koalisyonu tüm gücünü, tüm enerjini, tüm imkanlarını, bölücü örgütün güdümündeki partiye tahsis etmiş durumda. Devlet içinde devlet kuracaklarmış. Hadi kur, kur bakalım. İşte bak, yargıda dökülmeye başladılar. Emniyette dökülmeye başladılar. Devletin kurumlarında yaptıklarıyla dökülmeye başladılar. Ben ne demiştim? Hatırlayın. İnlerine gireceğiz demiştim. Hatırlıyor musunuz? İnlerine girdik. Ey Pensilvanya, her türlü hakareti ettiğin, her türlü kumpası kurduğun bir yapının gölgesine sığınmak da seni kurtarmayacak. Ey Doğan medyası ve yandaşları. Bugüne kadar her fırsatta ortaya koyduğunuz ikiyüzlülüğünüz bu defa işe yaramayacak." Erdoğan, 'Cumhurbaşkanı meydanlara inmesin' diyenlere de, "Halkımla arama girmeye kimsenin gücü yetmez. Ben cumhurun başkanıyım" diye tepki gösterdi.


Başkomutan tatbikatta
Denizkurdu 2015 Tatbikatı, Ege Denizi'nde yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "başkomutan" sıfatıyla sancak gemisi TCG Salihreis'ten takip ettiği tatbikatta nefes kesen görüntüler oluştu. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile kuvvet komutanlarının da katıldığı tatbikatı, Erdoğan Donanma Komutanlığı logolu ve arkasında "Sn. Erdoğan" yazılı şapkayı takarak izledi. Görevini tamamlayan helikopterler, alçak uçuş yaparak Cumhurbaşkanını selamladı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca ilk defa hareketli hedefe Hellfire güdümlü mermi atışı yapıldı. Donanma Komutanlığınca hazırlanan pasta, tatbikatın başarıyla tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kesildi. Geçiş sırasında TCG Kemalreis tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan için 21 pare top atışı gerçekleştirildi. Erdoğan askerleri "Allah yar ve yardımcımız olsun" diyerek selamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...