Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eylem hazırlığındaki 5 kişi gözaltına alındı

/ Kaynak: İHA
Eylem hazırlığındaki 5 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin Küçükçekmece'de molotofkokteyli, silahlı ve bombalı eylem hazırlığında oldukları ileri sürüldü. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Küçükçekmece'de planlanan bir korsan gösteride molotoflu, bombalı ve silahlı eylem yapılacağı ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, eylem hazırlığında olduğu ileri sürülen 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Bu kişilerin üzerlerinde ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda, 1 adet 9 mm tabanca, 3 adet yüksek parça ve basınç etkili fitil ateşlemeli EYP, 20 adet YDG-H ibareli tişört, 6 kutu torpil, 7 adet havai fişek rampası, 10'lu 4 kutu domuz fişeği ile 1 adet av ve döner bıçağı ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi) üyesi oldukları ve Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde faaliyet gösterdikleri belirtildi.
KÜÇÜKÇEKMECE'DE SANSASYONEL EYLEM İDDİASI
Yapılan soruşturmada, şüphelilerin Kanarya Mahallesi'nde yapılacak olan eylemde vatandaşların araç ve işyerlerine, kamu binaları ve araçları ile emniyet güçlerine yönelik molotofkokteyli, EYP (El Yapımı Patlayıcı) ve silahlı saldırı hazırlığı içerisinde oldukları ileri sürüldü. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...