Mardin'de polis aracına saldırı: 1 polis yaralı

Mardin'de polis aracına saldırı: 1 polis yaralı

GÜNDEM Haberleri

Mardin Dargeçit ve Diyarbakır Hazro'da düzenlenen saldırılarda 2 polis yaralandı.

Mardin'in Dargeçit İlçesi'nde PKK'lı teröristler, yola tuzakladıkları patlayıcıyı, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhı aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı.


Bugün akşam saatlerinde, Dargeçit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhı aracın geçişi sırasında PKK'lılar yola tuzakladığı patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada 1 polis memuru yaralanırken, araçta hasar meydana geldi. Saldırıdan sonra kaçan PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede kapsamlı operasyon başlatıldı.


Hazro'da emniyete saldırı: 1 polis yaralı


Diyarbakır'ın Hazro İlçesi'nde terör örgütü PKK'lılar akşam saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Açılan ilk ateşte ilk bilgilere göre 1 polis memuru yaralandı. Polislerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. PKK'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...