Kayseri'de PKK'ya eleman kazandıran 1 kişi tutuklandı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kayseri'de PKK'ya eleman kazandıran 1 kişi tutuklandı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Kayseri’de polisin, PKK/KCK yapılanması içinde olduğu iddiasıyla izlediği Ü.K., 17 yaşındaki bir genci kandırarak örgüte göndermek üzere otogardan otobüsüne bindirirken suçüstü yakaladı.

Polisin, yüksek miktarda para karşılığı örgüte katılması için kaldırıldığı ileri sürülen genç ailesine teslim edilirken, gözaltına alınan Ü.K. de sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Ü.K., terör örgütüne eleman kazandırmak suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklandı.Bu arada Ü.K.'nin ifadesi doğrultusunda örgütle bağlantıları o6lduğu iddiasıyla Kayseri'de 6, Kocaeli’de 1 kişi daha gözaltına alındı. Sorguları devam eden şüphelilerin evlerinde yapılan aramada örgütsel doküman, İmralı'da çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'ın kitapları ve İncil bulunduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...