Organize hainler

Düzenleyen:
Organize  hainler

GÜNDEM Haberleri

Başkent Ankara’da 28 asker ve sivilin şehit olmasıyla sonuçlanan bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısından sonra çeşitli illerde gözaltına alınan 22 şüpheliden 21’i adliyeye sevk edildi.

Ebru Karatosun ANKARA
Terörle Mücadele Şubesi’nde savcılar nezaretinde 4 gün boyunca sorgulanan şüpheliler arasında eylemi organize eden Kutbettin O., bombayı temin eden Abdülaziz A., otomobili temin eden Metin A. İle İzmir’deki Rant A Car’dan sahte kimlikle aracı kiralayan hırsızlık çetesinin 4 üyesi de yer alıyor. PKK terör örgütüne bilerek otomobili sattıkları belirlenen çete üyelerinin, “terör örgütüne yardım etmek” suçundan işleme tabi tutulacakları öğrenildi. Şüpheliler savcılıktaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler. Bu arada adliye içinde ve çevresinde çok sayıda polis, güvenlik tedbirleri aldı. Muhtemel bir olaya müdahale için de TOMA’lar hazır bekletildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...