HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Dokunulmazlıklar konusunda derhal harekete geçilecek'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Dokunulmazlıklar konusunda derhal harekete geçilecek'
Davutoğlu, Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Davutoğlu, dokunulmazlıklara ilişkin, "CHP'nin teklifi geldikten sonra, ister olumlu, ister olumsuz cevap gelmiş olsun derhal harekete geçilecek. Bu konudaki kararlılığımızdan hiç kimsenin tereddüdü olmasın" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Finlandiya Başbakanı Juha Spila ile Başbakanlık Resmi Konukevi'ndeki görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına ait kimlik bilgilerinin sızdırıldığı iddiasına ilişkin, bu konuda gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

Siber suçların, bütün dünya için büyük tehdit oluşturduğuna işaret eden Davutolu, "Devletlere, kurumlara emanet edilmiş kişisel verilerin korunması önem taşıyor. Başbakan olarak benim kişisel verilerim ne kadar mahrem ve önemli ise herhangi bir vatandaşımızınki de o ölçüde önemlidir." dedi. 

"Dokunulmazlıklar konusunda derhal harekete geçilecek"
Dokunulmazlıklar konusundaki çalışmaların sürdüğünü bildiren Davutoğlu, şunları kaydetti:

"CHP’nin nihayetinde, zannedersem yarın tekliflerini bana iletecekleri bildirilmişti. Bu teklif geldikten sonra ister olumlu, ister olumsuz  cevap gelmiş olsun derhal harekete geçilecek. Olumlu cevap gelirse ortak bir inisiyatif olarak, değilse AK Parti kendi görüşünü ve teklifini Anayasa Komisyonu'na ve Meclis'e sunacak. Bu konudaki kararlılığımızdan hiç kimsenin tereddüdü olmasın" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...