HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızı evlendi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızı evlendi
Cübbeli Ahmet Hoca, Cübbeli, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün kızı Yüsra Ünlü hayatını Bolulu işadamı Esat Palazoğlu ile birleştirdi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün kızı Yüsra Ünlü hayatını Bolulu işadamı Esat Palazoğlu ile birleştirdi. İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Four Seanons İstanbul Bosphours Otel’de düzenlenen düğüne çok sayıda ünlü isim katıldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, siyasiler ve sanat dünyasından birçok isim Palazoğlu ve Ünlü ailelerini yalnız bırakmadı. Cübbeli Ahmet Hoca ve Esat Palazoğlu’nun ağabeyi işadamı Muhittin Palazoğlu misafirleri kapıda karşıladı. Düğünde ilk önce Kur'an-ı Kerim okundu.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kızı evlendi
DAVUTOĞLU NİKAHA TELEFONLA BAĞLANDI

Ardından yapılan nikah töreninde Esat Palazoğlu ve Yüsra Ünlü çiftinin mutlulukları gözlerinden okunurken, Esat Palazoğlu’nun nikah şahidi olacak olan eski Başbakan Ahmet Davutooğlu, AK Parti kongresi olduğu için düğüne katılamadı. Davutoğlu, telefonla davetlilere kısa bir konuşma yaptı.

AK Parti’nin Ankara’daki kongresinin aynı güne denk gelmesi nedeniyle siyasiler düğüne katılamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telgraf göndererek çifte mutluluklar dilerken, çok sayıda bakan da telgraf gönderdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...