İstanbul Valisi patlamada yaralananları ziyaret etti

Düzenleyen:
İstanbul Valisi patlamada yaralananları ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Valisi Şahin, saldırıda yaralanları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vezneciler'deki terör saldırısında yaralananları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti. Şahin, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile ilk olarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Şahin, burada yaralıları ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra beraberinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesine geçen Şahin, burada tedavi gören 2'si polis 6 kişiyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

- Hastanelerde yoğun güvenlik önlemi
Bu arada olay sırasında yaralanan polislerle vatandaşların yakınları da hastanelere geldi. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği hastanelerde yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü. Olayda yaralanan polislerin mesai arkadaşları da acil kan ihtiyacına karşın hastanelerdeki bekleyişini sürdürüyor. Öte yandan bazı polislerin olay nedeniyle sinir krizi geçirdiği görülürken, bazılarının da yaralıların ailelerini teselli ettiği gözlendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...