HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Elazığ'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Elazığ'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Elazığ, Sokağa Çıkma Yasağı, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Elazığ’ın Karakoçan ilçesi Yücekonak Köyü bölgesinde terör örgütü üyelerine yönelik operasyon başlatılırken, sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Elazığ’ın Karakoçan ilçesine bağlı Yücekonak Köyü bölgesinde faaliyet yürüten bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon başlatıldı. Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada, “Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde Karakoçan İlçesine bağlı olan Yücekonak Köyünde sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 8 Aralık 2016 Perşembe günü saat 19.00’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelere giriş çıkışlar ile sokağa çıkma yasaklanmıştır. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır” denildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...