HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TSK'dan flaş açıklama: Birlikler, Afrin kuzeyinde buluştu

Düzenleyen: /
TSK'dan flaş açıklama: Birlikler, Afrin kuzeyinde buluştu
Afrin, Suriye, Zeytin Dalı, Haber

GÜNDEM Haberleri

TSK, Afrin harekât alanında doğudan batıya ve batıdan doğuya ilerleyen birliklerin Afrin kuzeyinde buluştuğunu bildirdi. Bu gelişme ile birlikte Afrin'in tamamen kuşatıldığı ifade ediliyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve desteğindeki Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki terörist yapılanmalara yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı kararlılıkla sürüyor. Bölgedeki operasyonlara ilişkin açıklama yapan Genelkurmay Başkanlığı, Afrin kuşatmasının resmen başladığını bildirdi. TSK açıklamasında şu ifadelere yer verildi, "Afrin harekat alanında doğudan batıya ve batıdan doğuya ilerleyen birlikler Afrin kuzeyinde buluştu".

Öte yandan harekâtın 58. gününde etkisiz hâle getirilen terörist sayısının 3 bin 569'a ulaştığı ifade ediliyor. Harekât alanında çok sayıda köy daha teröristlerden arındırılırken, kurtarılan noktalardaki mayın-tuzak temizleme çalışmaları sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...