AK Parti'nin yeni seçim şarkısı: Söyle 'Bir Kuvayi Milliye Marşı'

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

AK Parti'nin yeni seçim şarkısı belli oldu. AK Parti'nin Milletvekili adayı olan müzisyen Yücel Arzen'in hazırladığı seçim şarkısının adı ise 'Söyle' oldu. AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında Arzen tarafından seslendirilen şarkı salondan büyük beğeni topladı.

AK Parti'nin yeni seçim şarkısı belli oldu. AK Parti'nin Milletvekili adayı olan müzisyen Yücel Arzen'in hazırladığı seçim şarkısının adı ise 'Söyle' oldu.
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından önce yeni seçim şarkısı salonda seslendirildi. AK Parti'nin Milletvekili adayı olan müzisyen Yücel Arzen tarafından hazırlanan ve seslendirilen ‘Söyle’ isimli şarkı büyük bir görsel şölenle sunuldu. Şarkı salondan büyük bir beğeni toplarken Cumhurbaşkanı Erdoğan şarkı eşliğinde kürsüye geldi.

Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan Yücel Arzen hazırladığı ve seslendirdiği şarkı için, 'yeni bir Kuvayi Milliye Marşı' dedi.

AK Parti'nin yeni seçim şarkısı: Söyle 'Bir Kuvayi Milliye Marşı'

ŞARKININ SÖZLERİNDEKİ ATIFLAR

Şarkı, sözlerinde Mehmet Akif’ten Necip Fazıl'a, Nazım Hikmet'ten Sezai Karakoç'a, İsmet Özel'den, Ahmed Arif'e, Karacaoğlan'dan , Pir Sultan Abdal’a ve kimi dizilerinde ise ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ne değiniyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...