GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 20:55

Ağrı Belediye Başkanı hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Son dakika haberi: AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan bu sabah kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Karadoğan’ın sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama yapıldı.
 - 'Teröristlere dünyayı dar ediyoruz'
02 Ekim 2023 - 20:15

Bakan Yerlikaya'dan Ankara'daki patlamada yaralanan polislere ziyaret: Kahramanlarımızla iftihar ediyoruz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'daki alçak terör saldırısında yaralanan polis memurlarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yerlikaya, "Kahramanlarımızla iftihar ediyoruz, gurur duyuyoruz. Yaralı polisleri Cumhurbaşkanımız ile görüştürdük. Teröristlere dünyaya dar ediyoruz. Son terörist kalıncaya kadar, mücadele azimle sürecek." dedi.
 - 30 bin kişinin yaşadığı ilçede nüfus patlaması!
02 Ekim 2023 - 19:28

30 bin kişinin yaşadığı ilçede nüfus patlaması! 2 günde sayı 3'e katlandı

Üniversitelerin açılması ile beraber, pek çok şehirde hareketlilik başladı. Kırıkkale'de de 30 bin nüfusu olan ilçede öğrencilerin gelmesi ile beraber sayı 3'e katlandı. Öğrencilerin büyük bölümü yurtlara yerleşirken bir kısmı da fiyatları 3 bin ile 5 bin lira arasında değişen apartlara kayıt yaptırdı.
 - Mescid-i Aksa baskınına tepki
02 Ekim 2023 - 19:07

Son dakika: Dışişleri'nden İsrail'e Mescid-i Aksa tepkisi

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanlığı, son dönemde Mescid-i Aksa’nın kutsiyetinin ihlaline yönelik artan eylemlerden dolayı İsrail'e tepki gösterdi. Yapılan açıklamada "Kudüs’te başta Harem-i Şerif olmak üzere kutsal mekânların kutsiyetini ve tarihi statükosunu ihlal eden saldırılar hiçbir şekilde kabul edilemez." denildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 19:07

Firari FETÖ'cü eski komiser tutuklandı

FETÖ'nün Emniyet hahrem yapılanması içerisinde bulunan ve 6 yıldır firar olan ihraç Komiser Yardımcısı Kadir Akar isimli şahıs yakalandı. Akar işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 18:38

CHP'li başkanların basın toplantısında şoke eden haber! Kameralar anbean kayıttaydı

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fırıncıoğlu'nun kalp krizi geçirdiği haberini basın toplantısının ortasında öğrenen CHP'li başkanlar ve meclis üyeleri, büyük şok yaşadı. Kameraların kayıtta olduğu o anlarda kötü haberi alan CHP'liler büyük üzüntü yaşadı.
 - Yol seçip fazla ücret isteyen sürücülere ceza yağdı
02 Ekim 2023 - 17:30

Fırsatçı taksicilere ceza yağdı! Hem yolu seçiyorlar hem de fazla ücret istiyorlar 

Fırsatçı taksicilere geçit verilmiyor. Fatih’te polislerin yaptığı denetimlerde sivil polislerle hem yolcu seçen hem de fazla ücret tespit edilen sürücülere ceza yağarken bazı araçlar trafikten men edildi. 
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 17:30

Gerilim filmlerini aratmadı: Tabancalı saldırgan taksiciye dehşeti yaşattı

Antalya’da ticari taksi sürücüsüyle tartışan yolcu, belinden çıkardığı tabancanın namlusuna mermiyi sürerek taksicinin kafasına dayadı. Taksici silahı almak için üzerine atladığı sırada yaşanan boğuşmada tabancadan çıkan kurşun, az farkla tavanı deldi. Taksi sürücüsü dehşet dolu anları anlattı.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 17:29

Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığında son nokta! Yaptıklarıyla 'pes' dedirtti

Çekmeköy'de bir ev sahibi, anlaşmazlık yaşadığı kiracılarının eve girmesini engellemek için sayaçları söktü, sahte kontratla elektrik ve suyu kapattırdı, kapı kilitlerine yapıştırıcı sürdü.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 17:20

Babasını öldürüp annesini yaralayan gençle ilgili yeni gelişme

Hatay'da bıçakla babasını öldürüp annesini yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 17:14

Düzce'de referanduma gidildi, 2 köy mahalle oldu

Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı İçmeler ve Yazlık köylerinde yaşayanların isteği üzerine referanduma gidildi. Halk oylamasında 2 köy mahalle oldu. 
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 17:04

Ekipler halıya sarılı şekilde buldu.. Roma dönemine ait, değeri 400 bin dolar

Isparta’da Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen lahit ele geçirildi. Roma dönemine ait bebek lahdi olduğu öğrenilen mezarın değerinin 400 bin dolar olduğu tespit edildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 17:01

DEAŞ'ın canlı bombası Samsun'da yakalandı

Terör örgütü DEAŞ'ın kampında canlı bomba eğitimi aldığı belirlenen 27 yaşındaki yabancı uyruklu şahıs Samsun'da yakayı ele verdi.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 16:46

Dağdan kopan dev kayalar kamyoneti perte çıkardı: Sürücü son saniye hamlesiyle canını kurtardı

Zonguldak'ta dağdan düşen dev kayalar seyir halindeki kamyonetin üzerine düştü. Aracın perte çıktığı görüldü. Son saniye hamlesiyle canını kurtaran sürücü olay anı yaşadıklarını anlattı.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 16:45

TEM Otoyolu'nda kamyon, tır ve yolcu otobüsü zincirleme kaza: 1 yaralı

TEM Otoyolu'nda kamyon, tır ve yolcu otobüsü kayganlaşan yolda kaza yaptı. Zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 16:42

Yıllardır baktığı arılar sonu oldu: Boğazı şişen adam can verdi

Bolu'da yaşayan 45 yaşındaki adam, bakımını yaptığı arılar tarafından sokulunca boğazı şişti. Arılara alerjisi olan 3 çocuk babası adam hastaneye yetişemeden hayatını kaybetti.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 16:23

Dilencinin 15 dakikalık kazancına kimse inanamadı! Zabıta oturup saydı

İzmir'de zabıta ekiplerince dilencilik yaparken yakalanan şahsın üzerinden bin 200 TL para çıktı. Bu parayı 15 dakikada kazandığını söyleyen dilenci zabıta ekiplerini şaşkınlığa uğrattı.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 16:00

Son dakika: Beşiktaş'ta evlerin bulunduğu bölgeye kaya düştü! Ekipler olay yerinde

Son dakika haberi: İstanbul Beşiktaş'ta evlerin bulunduğu bölgeye kaya kütlesi düştü. Polis ekipleri tarafından olay yeri ve çevresi güvenlik şeridiyle kapatılırken, herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı öğrenildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 15:20

İstanbul’da sağanak yağışın bilançosu! En fazla yağmur Arnavutköy’e düştü

İstanbul’da 4 gün boyunca etkili olana sağanak yağışta bilanço belli oldu. Megakentte 4 gün boyunca 298 kilogram arasında yağış düştü. Yağışlar daha çok Arnavutköy, Şile, Pendik ve Çatalca’da etkili oldu.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 15:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazak mevkidaşı Tokayev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü. Görüşmede ikili ilişkiler, bölgesel ve küresel meseleler ele alındı. Ayrıca önümüzdeki ay Kazakistan'da düzenlenecek Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi ile ilgili görüş alışverişi yapıldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
02 Ekim 2023 - 15:07

'Şahinler' suç örgütüyle ilgili yeni detaylar! Çete içinde çeteleşme çıktı

İçişleri Bakanlığı’nın duyurduğu büyük operasyonla çökertilen “Şahinler Grubu” olarak bilinen çeteyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 41 kişinin gözaltına alındığı operasyona emniyet ‘Borç kapatma" çetesi adını verdi. Çete içerisinde ayrı çeteleşme olduğu, kurulan örgütlerin başında olan Hasan Akdeniz’in ise firari olduğu belirlendi.
Başa Dön