GÜNDEM - GÜNDEM
15 Ekim 2023 - 06:28

CHP’de gelenek bozulmadı: İmamoğlu da ABD yolcusu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’de âdeta gelenek hâline gelen seçim öncesinde ABD seyahati uygulamasını sürdürüyor.
GÜNDEM - GÜNDEM
15 Ekim 2023 - 04:53

Son bir haftada 5 öğretmene saldırı

İstanbul, Yozgat, Kahramanmaraş, Eskişehir, Şanlıurfa... Son bir haftada beş öğretmen görevi başındayken, öğrencilerin aileleri tarafından saldırıya uğradı.
GÜNDEM - GÜNDEM
15 Ekim 2023 - 00:10

Bolu'da korkutan orman yangını!

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesi sonrası kısmen kontrol altına alındı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 23:53

Yunanistan ölüme terk etti, 110 göçmeni Türkiye kurtardı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan tarafından Türk karasularına itilen 110 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarılan göçmenler Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 22:59

Kaçak göçmenleri taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var

Van’ın Başkale ilçesinde kaçak göçmenleri taşıyan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada 20 kişi yaralandı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürüyor.
 - Göz gözü görmeyecek! Meteoroloji tarih verdi
14 Ekim 2023 - 22:46

Meteoroloji'den il il kuvvetli yağış ve toz taşınımı uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın pek çok ilde kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyururken, bazı bölgere de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte il il beklenen en yüksek ve en düşük sıcaklıklar...
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 22:21

Fethiye’yi sağanak vurdu! Sokaklar göle döndü, araçlar suya gömüldü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde akşam saatlerinde etkisini artıran kuvvetli yağış sele döndü. Cadde ve sokaklar göle döndü. Birçok işyeri ve evi de su bastı. Suyun kaldırımın boyunu aştığı görüldü.
 - Seyir halindeki takside cani müşteri dehşeti!
14 Ekim 2023 - 21:46

Seyir halindeki takside cani müşteri dehşeti!

Kocaeli'de bir taksiye müşteri olarak binen şahıs, taksiciyi önce dövdü ardından silahla vurarak öldürdü. Taksici seyir halindeki takside hayatını kaybederken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Çalışır vaziyetteki taksi ise yokuş aşağı kayarak pikap ve kamyonete çarptı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 20:14

Öğretmen adaylarından ‘mülakat kaldırılsın’ protestosu

KPSS’de yüksek puan alıp, sözlü mülakatta elenen öğretmen adayları Ankara'da eylem düzenledi. Öğretmen adayları "Mülakat kaldırılsın, mülakat değil liyakat" yazılı pankartlar açarak hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hem de Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e seslendi.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 20:08

İSKİ 'tasarruf' çağrısı yapıp uyardı: Su miktarı kritik seviyenin altına düştü

İstanbul'da barajlar kavurucu yaz aylarının ardından kuruma noktasına geldi. Ekim ayı başında etkili olan 5 günlük sağanak yağış, barajlardaki su seviyelerini artırırken, iki haftanın ardından İSKİ'den yine korkutan uyarı geldi.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 18:32

İstanbul’da Filistin’e destek seli: Binlerce kişi toplandı

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına karşı dünyada birçok noktada destek yürüyüşleri devam ediyor. İstanbul’da da Milli İrade Platformu tarafından Büyük Filistin Yürüyüşü" başlatıldı. Yürüyüşe binlerce kişi katıldı.
 - Teröre 'Pençe Kilit' darbesi
14 Ekim 2023 - 17:59

Son dakika! MSB duyurdu: Pençe Kilit Operasyonu'nda 6 PKK'lı terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık, operasyona ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.
 - Depremzedeler konutlarına kavuşuyor
14 Ekim 2023 - 17:36

Depremzedeler konutlarına kavuşuyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan teslim tarihini duyurdu

Son dakika haberi: 'EXPO 2023 - Kahramanmaraş' programına video mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem konutlarının teslimi için tarih vererek ağır hasar alan şehirleri ticari, ekonomik ve sosyal hayatıyla da yeniden ayağa kaldırmayı hedeflediklerini belirtti.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 17:17

Son dakika: Bolu'da korkutan deprem! (AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler listesi)

Son dakika haberi: Bolu'da korkutan bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 4,5 olarak açıklandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi çevre illerde de hissedilen depremle ilgili açıklama yaptı.
Gündem - Gündem
14 Ekim 2023 - 16:39

Cihat Yaycı

Sekiz gündür devam eden İsrail-Hamas gerilimine dair gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Müstafi Tümamiral Doçent Doktor Cihat Yaycı, Hamas'ın İsrail'e saldırması için adeta bir kampanya düzenlendiğini söyledi. Hamas'ın bu hamlesi sonrası İsrail'in Gazze saldırısına 'meşru bir zemin ve gerekçe' oluşturulduğunu belirten Yaycı, İsrail'in Hamas saldırısını bahane ederek aynı politikayı 'Büyük İsrail Projesi' için uygulayacağına vurgu yaptı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 16:36

Kendini savcı ve polis olarak tanıdan dolandırıcı, bir şahsın 630 bin lirasını çaldı

Kendini polis ve savcı gibi tanıtarak 630 bin liralık vurgun yapan telefon dolandırıcı, parayı çekmeye gittiği sırada bankada polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 16:33

Batman'da korkunç cinayet: Eniştesini öldürdü

Batman'da bir şahıs ablasının boşanma aşamasında olduğu kocasını 6 el ateş ederek ağır yaraladı. Şahsın eniştesi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 16:28

Eli sopalı saldırgan dehşet saçtı: Güzellik Merkezi'ni savaş alanına çevirdiler

Nişantaşı'nda bir güzellik merkezinde korku dolu anlar yaşandı. İş yeri sahibi ile şahıs arasındaki husumet nedeniyle eli sopalı saldırgan güzellik merkezinde dehşet saçtı.
GÜNDEM - GÜNDEM
14 Ekim 2023 - 16:13

Maltepe'de görülmemiş kurtarma çalışması: Minibüsün içinde zıpladılar

Maltepe'de minibüsün arkasındaki araca bir başka araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil minibüsün altına girdi. Kaza sonrası asılı kalan minibüsü kurtarmak için çevredeki öğrenciler minibüsün içinde zıplamaya başladı.
 - Hoogerbeets yine Türkiye'yi işaret etti
14 Ekim 2023 - 15:47

'Deprem tahmincisi' Hoogerbeets yeniden Türkiye'yi işaret etti

Kahramanmaraş depremiyle gündeme gelen ve medyada büyük yankı uyandıran Hoogerbeets, yeni bir tahminde bulundu. Kendisini 'deprem tahmincisi' olarak gösteren Hollandalı araştırmacı, Türkiye'ye ilişkin bir deprem yorumu yaptı.
 - Suriye'nin kuzeyinde teröre ağır darbe!
14 Ekim 2023 - 15:45

Son dakika... Suriye'nin kuzeyinde Mehmetçik'ten teröre ağır darbe: 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 10 PKK/YPG'li teröristin kahraman Mehmetçik tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.
Başa Dön