F.Bahçe buz kesti

A -
A +

Yazıma her iki takım oyuncularını kutlayarak başlamak istiyorum. Çünkü ayakta bile durmanın zor olduğu bir zeminde, bizlere çok iyi bir maç izlettiler.

Karşılaşmaya daha etkili başlayan ev sahibi Karabükspor, Cristian Baroni'nin adeta hediye ettiği bir golle öne geçti. Tabii Cristian Baroni'nin rakiplere hediye ettiği golün ilk olmadığını da hatırlatmak gerekir.
Golü yedikten sonra Fenerbahçe maça ağırlığını koymaya başladı. Sarı-lacivertliler, defanstan Emenike'ye uzun topları atmayı bıraktıktan, orta sahada kısa pas ve yardımlaşmaya başlamasının ardından golü buldu.
Fenerbahçe ikinci yarıda pas trafiğini gerçekleştiremediği gibi yardımlaşmayı da yapamadı. Aksine sarı-lacivertli oyuncularda stres, gereksizlik agresiflik ve dikkatsizlik ön plandaydı.
Bruno Alves haftalardır çok kötü futbol oynuyor. Çok pozisyon hatası ve bireysel hatalar yapıyor. Akpala ile girdiği mücadelelerin yüzde 90'ını da kaybetti.
Alper Potuk, son 3 haftadır oynadığı futbolla forma şansını zora soktuğunu dün bir defa daha gösterdi.
Karabük'te ikinci kez ilk 11'de forma giyen Hamroun, bana göre sahanın en iyisiydi. İshak ve Furkan da Karabük'ün galibiyetinde en önemli isimlerdi.
Fenerbahçe'de ise takımın en iyisi kaleci Volkan'dı. Bu da Fenerbahçe'nin dün ne kadar kötü oynadığının açık göstergesiydi. Volkan'ın iyi oynaması Fenerbahçe'yi farklı bir mağlubiyetten kurtardı.
Sonunda Fenerbahçe'nin bu sezonki performansına da "dur" diyen bir takım çıktı.
Karabükspor'u bu zor zeminde oynadığı iyi futboldan dolayı özellikle tebrik ederim.

MAÇIN ADAMI
Jugurtha Hamroun

KIRILMA ANI
Caner'in yaptırdığı penaltı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.