Fenerbahçe fırtınası

A -
A +

Kadıköy'de dün akşam kar yerine, Fenerbahçe gol olup yağdı... Sarı-lacivertliler, son 2 haftaya nazaran Akhisar maçına daha arzulu başladı. 90 dakikanın genelinde önde basan, sahanın her tarafında top kazanmak için pres yapan bir Fenerbahçe izledik. Devamlı golü düşünen ve hücum oynayan sarı-lacivertliler, dün akşam da attığı gollerle, bu ligin şu ana kadar en iyi takımı olduğunu, en güçlü hücum oyuncularına sahip olduğunu bir defa daha gösterdi.

Zaten deplasmanlarda fazla bir varlık gösteremeyen ve 1 golü bile bulunmayan Akhisar, en iyi oyuncusu Bilal'in sakatlanarak oyundan çıkması ve kırmızı kartla 10 kişi kalmasıyla tamamen bitti.
Fenerbahçe'de her şey çok iyi gidiyor ama haftalardır orta sahada sancılı. Cristian ve özellikle Alper Potuk çok kolay markaja alınıyor. Bu oyuncular markajdan kurtulamayınca Fenerbahçe'nin orta sahadan hücum özelliği kayboluyor. Bu durumda da Gökhan Gönül imdada yetişiyor. Hücum oyuncularının da birbirinden formda olması sarı-lacivertlileri galibiyete taşıyor.
Sezona iyi başlayamayan Emenike gerçekten haftalar geçtikçe daha iyi duruma geliyor. Nijeryalı forvet, dün akşam çapraz ve rakibin arkasına yaptığı koşularla Akhisar defansını tek başına dağıttı desek yeridir.
Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularından biri de Dirk Kuyt. Hollandalı yıldız çizgisinden hiç ödün vermiyor, her maçta çok koşuyor ve mücadele ediyor. Durum böyle olunca da Fenerbahçe'nin performansı her geçen gün artıyor.
Sonuç olarak Fenerbahçe, sezonun ilk maçından itibaren şampiyonluğu ne kadar çok istediğini her maçta göstermeye devam ediyor.
Bir parantez Hasan Ali'ye açmak istiyorum. Caner'e formasını kaptıran Hasan Ali, geçen seneki performansından hayli uzak. Hasan Ali'nin Fethiyespor maçından sonra dün akşam da 10 kişi kalan Akhisar'a daha ofansif ve daha çok sorumluluk alması gerekirdi.

MAÇIN ADAMI
Emmanuel Emenike

KIRILMA ANI
Sonko'nun kırmızı kartı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.