Hoş geldin 3 puan

A -
A +

90 dakika öncesinde seyircisine kavuşan Beşiktaşlı oyuncuların bu destek ve coşkuyla birlikte Elazığspor karşısında maça çok hızlı başlayacağını; sahanın her yerinde pres yaparak, kazandığı toplarla rakip defansını dağıtacağını düşünüyordum.

Ancak bu düşüncelerim gerçekleşmedi. Buna rağmen Beşiktaş kötü de başlamadı maça. İlk gole kadar rakibinin üzerinde baskı kurdu ve golü de buldu. Fakat sonra yine duraklama dönemi başladı. Ve yine Serdar Kurtuluş'un pozisyon hatasından Elazığspor'un golü geldi.
Eksikler yüzünden sahada mecburen çok mücadele eden, çok koşan oyunculardan oluşan bir takım vardı. Kreatif oyuncu eksikliği çeken Beşiktaş, dün akşam da bu eksikliğini derinden hissetti.
Beşiktaşlı oyuncularda dün gece arzu ve mücadele had safhadaydı. Slaven Bilic, kapalı defansı açmanın bir yolunun kanattan gelmek olduğunu ve şut atmanın önemini oyuncularına devre arasında hatırlatmış olsa gerek ki, ikinci yarı Beşiktaş hiç kullanmadığı kadar kanatları iyi kullanıp, golleri buldu.
Bir takımda forma kapma savaşı ne kadar çok yaşanırsa, o derecede başarı gelir. Uzun zamandır oynamayan ve kendini ispat maçına çıkan Mustafa Pektemek, Filip Holosko ve Uğur Boral fena değildi ama bu gösterilen performans forma savaşını kazanmak için ne kadar yeter, önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.
Beşiktaş haftalar sonra kazandığı 3 puanla rahat bir nefes aldı. Şimdi siyah-beyazlılar için yapılması gereken Gençlerbirliği maçını da kayıpsız geçmek ve ligi tamamlamak. Gidecek ve gelecek oyuncuları doğru bir şekilde belirlemek. Devre arası kampında futbolcuların fizik kondisyonunu artırıp, ikinci yarıya hazır olmaktır.


MAÇIN ADAMI
Olcan Şahan

KIRILMA ANI
Holosko'nun  ilk golü
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.