Adana'nın güneşi başkadır

A -
A +

Bilmiyorum ama sanırım bir casusluk yaşanmış ve Patrick Kluivert bu emri kendi oyuncularına vermiş. Zira Mert Günok’un sır gibi saklanan Brugge maçından kalma sakatlığı öğrenilmeden, ceza sahası dışından bu kadar sık deneme yapılmasının başka bir açıklaması gelmiyor aklıma. Nitekim Mert Günok’un çok uzaklardan gelen iki golde yaptığı adımlama hataları ve akabinde oyundan çıkması da durumun ispatı gibi.

İKİ YUSUF'UN İŞİ

Beşiktaş eksikleri çok olan rakibinin gardını erkenden düşürmek için rakip sahaya yerleşse de ava giden avlandı. Adana Demirspor 10 kişi eksik olmasına rağmen sanki 10-0’ın intikamını almak istercesine hırslıydı. Tempo ise olağanüstüydü. İlk yarıda fantastik sahnelerin ardı arkası kesilmezken topu takip etmek zordu ama seyir zevki çok yüksekti. Yusuf&Yusuf (Sarı ve Erdoğan) iş birliği Beşiktaş’ın kanatlarını felç ederken bütün defolarını da ortaya çıkardı siyah beyazlıların. Beşiktaş’ın dünkü oyununu ve farklı yenilgiyi kadro yetersizliği ile değerlendirmek yanlış olur. Hele hele rakip tam on oyuncusunu kullanamamışken!

HOCALIK DERSİ

Bakıyoruz, Aboubakar’la çok uyumlu olduğuna defalarca şahit olduğumuz Cenk ve Ghezzal sahada. En azından hücumda bu üçlüden az da olsa bir randıman alabilirdi Şenol Güneş. Bu kadar eksik rakip karşısında fark dörde çıkana kadar nasıl ortada kayda değer bir şey olmaz hücumda? Taşın suyunu sıkmasıyla bilinen Şenol Güneş’in bu durumu bir motivasyon kaybına işaret ediyor. Üstelik sezonun daha bu kadar başındayken... Tebrikler ise Patrick Kluivert’a... Montella’dan sonra bir başka eski yıldızın Türkiye’de hocalık dersi vermesine şahit oluyoruz. O değil de Adana Demirspor bu gidişle A Millî Takım teknik direktörlüğü öncesi staj etabı olacak gibi.

Maçın adamı: Patrick Kluivert

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.