Santos’un inadı artık bıktırdı

A -
A +

Zaynutdinov sol bek değil, Necip stoper değil, Rashica 10 numara değil, Semih sol kanat değil, Muçi 8 numara değil, Svensson ve Ghezzal formsuz, Aboubakar da eskisi gibi değil... Beşiktaş’ın dünkü maçta görev yerlerine göre ilk 11’indeki tam sekiz oyuncunun durumu bu... Santos bu garipliğe kendi tercihleriyle iyice seviye atlatmış durumda. Takımın en büyük problemi hücumda üretken olamaması. Buna çözüm olması için 10 milyon avro ödenerek safkan bir 10 numara getirildi. 

 

 

Ah Muçi...

 

 

Ofansif katkı veren bir tane orta saha oyuncusu yokken Muçi’yi sürekli solda, şimdi de 8 numarada kullanıyor Santos. Dünyaya 10 numara olmak için gelmiş, kariyeri boyunca 10 numarada döktürmüş Muçi varken, futbol hayatında hiç 10 numara oynanamış Rashica’yı tercih etmesi akılalmaz... ‘Hoca bana kafayı taktı’ diyen öğrenci gibi oldu Muçi.

 

 

Vah Semih...

 

 

Aboubakar çıkınca Semih santrfora geçer diye heyecanlandık. Ama gözler ne görsün...Gol atmayı elini yüzünü yıkamak gibi alışkanlık hâline getirmiş Semih yine soldaydı, santrforda ise gol makinesi Muleka!... Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay, Montella ve Santos... Ne istendi, ne isteniyor bu çocuktan? Her karşılaşmayı Dünya Kupası grup elemesi maçı gibi görerek Beşiktaş’ı anlamadığını gösteren Santos’a bu defa cezayı kesen Beşiktaş’ın altyapısından yetişen Emirhan İlkhan oldu.

 

 

 

Maçın adamı: Emirhan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.