Santos ikram etti Turan ‘tokum’ dedi

A -
A +

Beşiktaş’ın artık tek gerçekçi hedefi kupa değil mi? Takımın en formda en üretken ismi Semih Kılıçsoy değil mi? Fernando Santos böyle alev alev parlayan bir oyuncuyu neden dinlendirerek ateşini söndürmeye çalıştı ki? Bir sonraki maç Manchester City ile mi oynanacak? Semih 35’ini aşmış ve yıpratılmaması gereken bir oyuncu mu yoksa 19 yaşında ve dört dalağı varmış gibi koşan yıkılmayan bir oyuncu mu? Beşiktaş’ta işler berbat duruma geldiği için en sonunda forma şansı bulabilen Semih kalan her maç 11’de başlamalı, tutuşan alevi söndürülmemeli.

 

 

Necip’i görmek iyi oldu!

 

 

Semih’in yedek bırakılması tercihi kadar bir başka yanlış da Tayyip Talha Sanuç’un kulübede olmasıydı. Yahu bu çocuk da sakatlığını yeni atlattı. Bir yıldır maça çıkma hayalleri kuruyordu. Nihayet muradına ermişken çocuğu neden kesiyorsun? O da mı yaşlı? Hadi yedeğe aldın anladık da yerine oynattığın kişi Necip Uysal... Gerçekten performansını herkesin çok merak ettiği, hatta bir an önce ilk 11 alışkanlığını kazanması gereken bir isim. Semih, Talha değil ama Necip kesinlikle soğutulmamalı(!)...  

 

 

Atağa bile çıkmadı

 

 

Arda Turan’a da ayrı bir antrparantez açmak gerek. Hiç öyle haberlerinin yapıldığı gibi “Biraz Terim biraz Guardiola işte Arda Turan Hoca” şeklinde bir etki uyandırmadı. Hatta biraz Mesut Bakkal, biraz Hüseyin Çimşir karışımı gibiydi dünkü performansı. Santos’un formsuz-sönük yıldızları ve dirençsiz orta saha oyuncularını tercih etmesini değerlendiremedi. İlk düdükten itibaren oyunu geride kabul etti, aslarını kullanmadı. Eyüpspor da böylece 1. Lig’de uzak ara lider ve Süper Lig’e yükselmek için şimdiden gün sayan bir takım görünümünde değildi. 

 

 

Maçın adamı: Rebic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.