Çeyrek altın ne kadar oldu? | 26 Haziran 2018 altın fiyatları

Düzenleyen:
Çeyrek altın ne kadar oldu? | 26 Haziran 2018 altın fiyatları

EKONOMİ Haberleri

24 Haziran seçimlerinin ardından altın fiyatlarında düşüş yaşanmıştı. Peki, 26 Haziran'da (bugün) altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatlarında son durum ne? Altın fiyatlarıyla ilgili merak edilenlerin detayları haberimizde...

26 Haziran'da altın fiyatları ne kadar oldu? Seçiimlerin ardından düşüş yaşanan altın fiyatları bugün itibariyle yatay seyre geçti. Peki, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları...

Altının gram fiyatı, güne yatay seyirle başlamasının ardından 190,4 seviyelerinde dengeledi. 

Dün dolar kurundaki dalgalanmalara paralel 184-192 lira bandında hareket eden altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre 0,28 azalışla 190,5 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, bugüne yatay seyirle başlamasının ardından önceki kapanışın hemen altında 190,4 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 313 lira, Cumhuriyet altını da 1.276 liradan satılıyor. 

Asya piyasalarında satıcılı bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,10 azalışla 1.264,2 dolardan işlem görüyor. 

Uzmanlar, seçimlerin ardından ekonomi yönetimi belli olana kadar döviz kurlarının geniş bant aralığında işlem görebileceğini, bu sebeple altının gram fiyatında gün içinde sert hareketlerin görülebileceğini ifade etti.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...