- Yüzündeki değişimle gündem olmuştu, suçu eşine attı
2 saat 27 dakika önce

Yüzündeki değişimle gündem olan Mahmut Tuncer sessizliğini bozdu: Eşim beni tezgaha düşürdü

Estetik yaptıran ünlüler kervanına katılan Mahmut Tuncer, sosyal medyada alay konusu olmuştu. Eleştiriler sonrası sessizliğini bozan Tuncer, ilk kez konuştu.
 - Eşi ölü bulunmuştu, nedeni belli oldu
3 saat 39 dakika önce

Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci’nin ölüm nedeni belli oldu

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin’in 2022 yılında evlendiği Fevzi Kardeseci, evinin banyosunda ölü bulundu. Erçetin, boşanma aşamasında olduğu Kardeseci’nin cansız bedenini bulduğunu açıkladı, ölüm nedeniyle ilgili acı detayları paylaştı.
 - ABD'de ölü bulunan fenomenin mezarı açıldı
5 saat 44 dakika önce

Fenomen Yağmur Taktaş’ın şüpheli ölümü! Mezarı otopsi için açıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın mezarı yeniden açıldı. Soruşturma kapsamında öldürüldüğü öne sürülen Taktaş’ın otopsi için cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Magazin - Magazin
7 saat 40 dakika önce

Oyuncu Saruhan Hünel ameliyata alındı! Kardeşi herkesten dua istedi

Aynalı Tahir, Kuruluş Osman, Karagül, Kaybolan Yıllar gibi pek çok dizide rol alan Saruhan Hünel, ameliyata alındı. 54 yaşındaki Hünel’in bir süredir kalp rahatsızlığı yaşadığı öğrenildi.
 - Kahtalı Mıçe kansere yakalandı! Sağlık durumu...
8 saat 12 dakika önce

Türk halk müziği sanatçısı Kahtalı Mıçe gırtlak kanserine yakalandı

Kahtalı Mıçe adıyla tanınan Türk halk müziği sanatçısı Mustafa Aslan gırtlak kanserine yakalandı. 71 yaşındaki şarkıcının kemoterapi tedavisi gördüğü öğrenildi.
 - Erkenden veda etti, elendiği soru herkesi şaşırttı
8 saat 30 dakika önce

Kim Milyoner Olmak İster’de ilk soruda elenen yarışmacı herkesi şaşırttı

ATV’nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster’e Gaziantep’te yaşayan 55 yaşındaki Yakup Şahin katıldı. Heyecan dolu anların yaşandığı programda Şahin, söylediği türküler ve manilerle beğeni topladı. Ancak ilk soruda elenerek herkesi şaşkınlığa uğrattı.
 - 20 yıl sonra aldığı mont için paraya kıydı! İşte fiyatı...
9 saat 16 dakika önce

20 yıl sonra mont alan Acun Ilıcalı paraya kıydı! Fiyatını görenler inanamadı

Sade giyim tarzıyla dikkat çeken ve genelde siyah tişört giyen Acun Ilıcalı, daha önce verdiği bir röportajda takım alana kadar dolabında hiç montunun olmadığını açıklayarak şaşırmıştı. Ilıcalı, “Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki... Kışı görmüyorum neden mont alayım” demişti. Gündem olan sözlerden sonra ünlü televizyoncunun yıllar sonra aldığı montunun fiyatı ortaya çıktı.
 - Acı haberi duyurdu: Canım kocam, gidişin ani oldu
9 saat 52 dakika önce

Eşinden şiddet gördüğünü açıklamıştı: Yeşim Erçetin’in kocası hayatını kaybetti

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, 2 yıl önce Fevzi Kardeseci ile evlenmiş ve Amerika’ya yerleşmişti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında ise kocasından şiddet gördüğünü açıklamıştı. Ünlü isim son olarak eşinin vefat ettiğini duyurdu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
 - Dilan Polat için tahliye talebi! Avukatı harekete geçti
10 saat 34 dakika önce

Cezaevinde intihar girişiminde bulunan Dilan Polat için tahliye talebi! Avukatı harekete geçti

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi nedenlerle tutuklanan Dilan Polat’ın cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu ve kendine zarar verdiği iddia edilmişti. Polat’ın avukatı, 6 aydır cezaevinde bulunan fenomenin tahliyesi için başvuruda bulundu.
 - Doğa Bekleriz'den yıllar sonra gelen Tarık Akan itirafı
05 Mayıs 2024 - 12:20

Doğa Bekleriz'den yıllar sonra gelen Tarık Akan itirafı: Kendisini hiç sevemedim

Gösteri dünyasında 1990'lı yıllarda fırtına gibi esen Doğa Bekleriz yıllar sonra ortaya çıktı. Mersin'de sakin bir hayat yaşayan Bekleriz'in Tarık Akan itirafı şaşkına çevirdi. Ünlü isim, Koçum Benim dizisinde rol aldığı Akan için "Allah, rahmet eylesin ama kendisini hiç sevemedim. Sete girdiğim andan itibaren farklı bir üslupla karşılaştım. Mankenlikten geldiğim için de olabilir" dedi. 
 - Final yapıyor! Mutluluktan ağlatacak veda…
04 Mayıs 2024 - 15:35

Üç Kız Kardeş bu akşam final yapıyor! Mutluluktan ağlatacak veda…

Kanal D ekranlarında her cumartesi akşamı izleyiciyle buluşan ve tam üç sezondur devam eden ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi final yapıyor. Dizi bu akşam ekrana gelecek 84. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.
 - Spor salonundan paylaştı, herkes 'erimişsin' yorumu yaptı
04 Mayıs 2024 - 14:54

Şarkıcı Zara spor salonundan paylaştı, herkes 'erimişsin' yorumları yaptı

Şarkıları ve güçlü sesiyle hayranlarının beğenisini kazanan şarkıcı Zara, spor salonundan bir karesine sosyal medya hesabından paylaştı. Kilo verdiği dikkatlerden kaçmayan şarkıcı için “Erimişsin” yorumları yapıldı.
 - Yıllar sonra bir aradalar! Gözler iki ismi aradı
04 Mayıs 2024 - 12:29

Ezel dizisi oyuncuları yıllar sonra bir arada! Gözler iki ismi aradı

Türk televizyon tarihine damga vuran ve efsane isimlerin yer aldığı Ezel dizisi oyuncuları uzun süre sonra yönetmen Cam Karcı’nın doğum gününde bir araya geldi. Toplu fotoğraf çektiren ekipte Kenan İmirzalıoğlu, Sedef Avcı, Barış Falay, Rıza Kocaoğlu’nun yer aldığı kareye beğeni yağdı. Cansu Dere ve Yiğit Özşener’in yokluğu dikkat çekti.
 - Reytinglere yenik düştü, kanal fişini çekti! Final yapıyor
04 Mayıs 2024 - 11:37

Şahane Hayatım dizisi reytinglere yenik düştü! İşte final tarihi

Now TV’de izleyici ile buluşan Şahane Hayatım dizisi için final kararı alındı. Reytinglerde yetersiz kalan yapım, ikinci sezon onayı alamadığı için 30. bölümde ekran macerasını noktalayacak.
 - Boşanıyorlar mı? Açıklama geldi
04 Mayıs 2024 - 10:16

Ayşecan Tatari ile Edip Tepeli boşanıyor mu? Açıklama geldi

Bir dönem fenomen dizi Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı Duygu karakteriyle hafızalara kazınan Ayşecan Tatari ile eşi Edip Tepeli’nin boşanacağı öne sürüldü. Bu iddialara Tatari’nin annesi Aliye Uzunatağan cevap verdi.
 - Estetik yaptırdı, son haliyle sosyal medyanın diline düştü
04 Mayıs 2024 - 09:39

Estetik yaptıran Mahmut Tuncer’in değişimi şaşırttı! 62 yaşındaki türkücünün son hali…

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer bıçak altına yattı. 62 yaşındaki ismin son hali sosyal medyada gündem olurken, yorumlar da peş peşe geldi.
 - Polis aracına çarpmıştı! Menajerinden ilk açıklama
04 Mayıs 2024 - 09:02

Polis aracına çarpan Yıldız Tilbe'nin menajerinden ilk açıklama

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, dün sabah saatlerinde görevli polis memuru idaresindeki sivil araca arkadan çarpmıştı. Tilbe hakkında ‘takip mesafesi’ kuralını ihlal ettiği gerekçesiyle idari işlem yapılırken, şarkıcının menajerinden kaza hakkında ilk açıklama geldi.
 - Ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! 'Eziyet ve işkence var'
03 Mayıs 2024 - 17:26

Fenomen Yağmur Taktaş’ın ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! Sır perdesi aralanıyor: Eziyet ve işkence var

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Öksüz açıklamasında "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var. Açık konuşmak gerekirse bu konuda bizim bir şüphemiz yok" dedi.
Magazin - Magazin
03 Mayıs 2024 - 17:10

Mesut Komiser, Arka Sokaklara geri döndü! Heyecanla beklenen bölüm bu akşam

18 yıldır devam eden Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekrana damga vuracak. İzleyicinin merakla beklediği bölümde Mesut Komiser, uzun bir aranın ardından izleyiciyle buluşacak.
 - Yıldız Tilbe kaza geçirdi! Otomobiliyle polis aracına çarptı
03 Mayıs 2024 - 16:09

Şarkıcı Yıldız Tilbe lüks otomobiliyle polis aracına çarptı

Sahne şovları ve renkli kişiliğiyle sık sık adından söz ettiren Yıldız Tilbe, son olarak bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantı yolunda polis memuru idaresindeki bir sivil araca çarptı.
 - Barıştılar mı? Beklenen açıklama geldi
03 Mayıs 2024 - 15:46

Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu barıştı mı? Beklenen açıklama geldi

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan ve eskiden sevgili olan Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu’nun barıştığı iddia edilmişti. Bir konserde yan yana görülen çift hakkında dedikodular aldı başını gitti. Konuyla ilgili çıkan haberlere yönelik Türkoğlu yaptığı açıklamada “Aramızda set arkadaşlığı dışında bir ilişki yok” ifadelerini kullandı.
Sona Git