Cezaevinde intihar girişiminde bulunan Dilan Polat için tahliye talebi! Avukatı harekete geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi nedenlerle tutuklanan Dilan Polat’ın cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu ve kendine zarar verdiği iddia edilmişti. Polat’ın avukatı, 6 aydır cezaevinde bulunan fenomenin tahliyesi için başvuruda bulundu.

Fenomen Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan davada Dilan ve Engin Polat hakim karşısına çıkmıştı. Dilan Polat’ın kızını gördüğü duruşma sonrası sinir krizi geçirdiği ve kendine zarar verdiği kaydedildi. İddialara göre avukatı Hüseyin Kaya, Polat’ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye talebi için harekete geçti.

SİNİR KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Dilan Polat ile ilgili yaşanan gelişme gündeme bomba gibi düştü. Geçen hafta görülen davada 5 Kasım’dan bu yana cezaevinde bulunan Polat çiftinin tutukluluk halinin devamına karar verildi. Dilan Polat, kızını gördüğü duruşma sonrası sinir krizi geçirdi. Polat’ın kendisine zarar verdiği, vücudunda kesikler olduğu ve intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü. 

Cezaevinde intihar girişiminde bulunan Dilan Polat için tahliye talebi! Avukatı harekete geçti - 1. Resim

KAYINVALİDESİ: PSİKOLOJİSİ HİÇ İYİ DEĞİL

Kayınvalidesi Şükran Polat, iddialara yönelik yaptığı açıklama çıkan haberleri doğruladı. Polat açıklamasında “Evet maalesef, doğru haberler… Gelinim artık yapılanları kaldıramıyor, iftiraları kaldıramıyor. Biz zaten her görüşe gittiğimizde söylüyordu dayanamıyorum artık diye, mahkeme sonrası kendine zarar verdi çünkü biliyor ki suçu yok. Psikolojisi hiç iyi değil, gün geçtikçe gözümüzün önünde bitiyor, korkuyoruz artık” ifadelerini kullanmıştı. 

Avukatı Hüseyin Kaya ise Dilan Polat'ın psikolojik durumunun kötü olduğunu ve hastaneye sevk edilme olasılığının bulunduğunu belirtmişti. 

Cezaevinde intihar girişiminde bulunan Dilan Polat için tahliye talebi! Avukatı harekete geçti - 2. Resim

AVUKATI TAHLİYESİNİ TALEP ETTİ

Son olarak Dilan Polat’ın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle avukatı Hüseyin Kaya’nın cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı gerekçesiyle tahliye talebinde bulunduğu iddia edildi. Sabah’ın haberine göre; Kaya, soruşturmanın yürütüldüğü savcılığa dilekçe verdi. 

ADLİ TIP RAPORU BEKLENİYOR

Soruşturmayı dikkatlice yürüten savcılığın ayrıca Polat'ın tutuklu olarak cezaevi koşullarında bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği, tıbbi açıdan cezaevi koşulları altında bulunmasında sakınca olup olmadığı konusunda rapor alınmasını istediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Feyk 6 Mayıs 2024 10:36

İyide ceza evinde onun gibi bir sürü intihar girişen var ozaman onlarda tahliye olsun bunu tiktoklarda luxs hayat sürerken düşünecek ti

Ozcanakyol 6 Mayıs 2024 09:34

O kadar insan iceride onlar intihar girisiminde bulunamiyor neden cunku hirsiz dolandirici Kara para aklamadiklari icin cezalarini cikiyor o serefsizlerde cekmedi lazim oyle yok intihar girisiminde bulunmussa oldurseydo kendini neden oldurmuyor acaba cunku ayak yapiyorlar cezalarini Ceksinler bakalim daha yeni Girdiler cezaevine

Sonraki Haber Yükleniyor...