- Eurovision başlıyor! İsrail protestosu damga vuracak
2 saat 53 dakika önce

Eurovision Şarkı Yarışması İsveç'te başlıyor! Sertap Erener sahne alacak, İsrail protesto edilecek

2024 Eurovision Şarkı Yarışması kapsamında yarı final bugün, final ise 11 Mayıs'ta İsveç'te gerçekleştirilecek. 2003 yılında Eurovision'da Türkiye'ye birincilik getiren Sertab Erener, yıllar sonra yeniden Eurovision'da sahne alacak. Öte yandan İsrail'in Gazze katliamı da etkinlikte protesto edilecek.
 - 2 gün arayla sırra kadem bastılar! Çifte kayıpta gelişme...
4 saat 13 dakika önce

2 gün arayla yok oldular! Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya’nın kaybında yeni gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında esrarengiz olayın aydınlatılması merakla bekleniyor. Antalya’da evden hastaneye gitmek üzere çıkan 52 yaşındaki Nuran Şahin’in ardından komşusu Gökmen Kaya da ortadan kayboldu. Kayıp şahısların bulunması için Müge Anlı devreye girdi. Programa bağlanan tanıklar Nuran Şahin’i komşusu Gökmen Kaya’nın öldürdüğünü ve uçurumdan attığını iddia ederken olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yapılan aramalarda Kaya’ya ait motosiklet bulundu.
 - Yeni bölüm kararı kızdırdı, açıklamalar peş peşe geldi
5 saat 12 dakika önce

Bahar dizisinin yeni bölümü bu akşam neden yok? Demet Evgar sebebini açıkladı

Show TV’de ekrana gelen ve reytingleri alt üst eden dizi Bahar ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Dizinin bu hafta yayınlanmayacağı yönündeki haberler seyirciyi üzdü. Bunun üzerine hem yapım şirketinden hem de başrol oyuncusu Demet Evgar’dan peş peşe açıklama geldi.
 - Korkutan haber: Hastaneye kaldırıldı
6 saat 2 dakika önce

Usta oyuncu Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Apar topar ameliyata alındı

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren dizi Aşk-ı Memnu’da üstlendiği Firdevs Yöreoğlu karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Nebahat Çehre rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun kalbine stent takıldı.
 - 'Manken ve türkücü ile oynamam' itirafına cevap geldi
6 saat 35 dakika önce

Melek Baykal 'Cennet Mahallesi' itirafıyla şoke etmişti! Alişan'dan cevap geldi

Ünlü oyuncu Melek Baykal, geçtiğimiz günlerde “Cennet Mahallesi'nin proje aşamasında Çağla Şikel ve Alişan'a karşı çıkmıştım” açıklamasıyla şaşırtmıştı. Baykal’ın itirafına Alişan’dan cevap gecikmedi.
Magazin - Magazin
9 saat 50 dakika önce

‘Bir Sevdadır’ dizisi final yapıyor! TRT1 resmi açıklamayla duyurdu

TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Bir Sevdadır’ adlı diziden izleyiciyi üzen bir haber geldi. ‘Kül Masalı’ dizisinin ardından ‘Bir Sevdadır’ için de final kararı alındı. Beklenen reytingleri gösteremeyen yapımın 13. bölümüyle bu akşam ekranlara veda edeceği ortaya çıktı.
 - Hayranıyla evlenmişti! Boşanıyorlar, işte nedeni
10 saat 47 dakika önce

Nihat Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! İşte ayrılık nedeni

Ünlü türkücü Nihat Doğan, 2022 yılında İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile nikah masasına oturdu. Bu evlilikten 1.5 yaşında bir oğulları bulunan çift boşanma kararı aldı. İkilinin evlerini ayırdığı da öne sürüldü.
 - Met Gala'da şıklık yarışı! İşte en çok konuşulan tasarımlar
11 saat 22 dakika önce

Met Gala 2024’te şıklık yarışı! Ünlüler sıra dışı elbiseleriyle gecede boy gösterdi

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün akşam Metropolitan Sanat Müzesi’nde düzenlendi. Kostüm Enstitüsü'ne yardım için yapılan gecede, ünlüler şıklıklarıyla göz doldurdu. 2024 yılı için “Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuşu” temasıyla düzenlenen galada, ünlüler çoğunlukla çiçek desenli kıyafetler tercih etti.
 - Yüzündeki değişimle gündem olmuştu, suçu eşine attı
06 Mayıs 2024 - 17:15

Yüzündeki değişimle gündem olan Mahmut Tuncer sessizliğini bozdu: Eşim beni tezgaha düşürdü

Estetik yaptıran ünlüler kervanına katılan Mahmut Tuncer, sosyal medyada alay konusu olmuştu. Eleştiriler sonrası sessizliğini bozan Tuncer, ilk kez konuştu.
 - Eşi ölü bulunmuştu, nedeni belli oldu
06 Mayıs 2024 - 16:03

Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci’nin ölüm nedeni belli oldu

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin’in 2022 yılında evlendiği Fevzi Kardeseci, evinin banyosunda ölü bulundu. Erçetin, boşanma aşamasında olduğu Kardeseci’nin cansız bedenini bulduğunu açıkladı, ölüm nedeniyle ilgili acı detayları paylaştı.
 - ABD'de ölü bulunan fenomenin mezarı açıldı
06 Mayıs 2024 - 13:58

Fenomen Yağmur Taktaş’ın şüpheli ölümü! Mezarı otopsi için açıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın mezarı yeniden açıldı. Soruşturma kapsamında öldürüldüğü öne sürülen Taktaş’ın otopsi için cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 12:01

Oyuncu Saruhan Hünel ameliyata alındı! Kardeşi herkesten dua istedi

Aynalı Tahir, Kuruluş Osman, Karagül, Kaybolan Yıllar gibi pek çok dizide rol alan Saruhan Hünel, ameliyata alındı. 54 yaşındaki Hünel’in bir süredir kalp rahatsızlığı yaşadığı öğrenildi.
 - Kahtalı Mıçe kansere yakalandı! Sağlık durumu...
06 Mayıs 2024 - 11:29

Türk halk müziği sanatçısı Kahtalı Mıçe gırtlak kanserine yakalandı

Kahtalı Mıçe adıyla tanınan Türk halk müziği sanatçısı Mustafa Aslan gırtlak kanserine yakalandı. 71 yaşındaki şarkıcının kemoterapi tedavisi gördüğü öğrenildi.
 - Erkenden veda etti, elendiği soru herkesi şaşırttı
06 Mayıs 2024 - 11:12

Kim Milyoner Olmak İster’de ilk soruda elenen yarışmacı herkesi şaşırttı

ATV’nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster’e Gaziantep’te yaşayan 55 yaşındaki Yakup Şahin katıldı. Heyecan dolu anların yaşandığı programda Şahin, söylediği türküler ve manilerle beğeni topladı. Ancak ilk soruda elenerek herkesi şaşkınlığa uğrattı.
 - 20 yıl sonra aldığı mont için paraya kıydı! İşte fiyatı...
06 Mayıs 2024 - 10:25

20 yıl sonra mont alan Acun Ilıcalı paraya kıydı! Fiyatını görenler inanamadı

Sade giyim tarzıyla dikkat çeken ve genelde siyah tişört giyen Acun Ilıcalı, daha önce verdiği bir röportajda takım alana kadar dolabında hiç montunun olmadığını açıklayarak şaşırmıştı. Ilıcalı, “Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki... Kışı görmüyorum neden mont alayım” demişti. Gündem olan sözlerden sonra ünlü televizyoncunun yıllar sonra aldığı montunun fiyatı ortaya çıktı.
 - Acı haberi duyurdu: Canım kocam, gidişin ani oldu
06 Mayıs 2024 - 09:49

Eşinden şiddet gördüğünü açıklamıştı: Yeşim Erçetin’in kocası hayatını kaybetti

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, 2 yıl önce Fevzi Kardeseci ile evlenmiş ve Amerika’ya yerleşmişti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında ise kocasından şiddet gördüğünü açıklamıştı. Ünlü isim son olarak eşinin vefat ettiğini duyurdu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.
 - Dilan Polat için tahliye talebi! Avukatı harekete geçti
06 Mayıs 2024 - 09:08

Cezaevinde intihar girişiminde bulunan Dilan Polat için tahliye talebi! Avukatı harekete geçti

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi nedenlerle tutuklanan Dilan Polat’ın cezaevinde intihar girişiminde bulunduğu ve kendine zarar verdiği iddia edilmişti. Polat’ın avukatı, 6 aydır cezaevinde bulunan fenomenin tahliyesi için başvuruda bulundu.
 - Doğa Bekleriz'den yıllar sonra gelen Tarık Akan itirafı
05 Mayıs 2024 - 12:20

Doğa Bekleriz'den yıllar sonra gelen Tarık Akan itirafı: Kendisini hiç sevemedim

Gösteri dünyasında 1990'lı yıllarda fırtına gibi esen Doğa Bekleriz yıllar sonra ortaya çıktı. Mersin'de sakin bir hayat yaşayan Bekleriz'in Tarık Akan itirafı şaşkına çevirdi. Ünlü isim, Koçum Benim dizisinde rol aldığı Akan için "Allah, rahmet eylesin ama kendisini hiç sevemedim. Sete girdiğim andan itibaren farklı bir üslupla karşılaştım. Mankenlikten geldiğim için de olabilir" dedi. 
 - Final yapıyor! Mutluluktan ağlatacak veda…
04 Mayıs 2024 - 15:35

Üç Kız Kardeş bu akşam final yapıyor! Mutluluktan ağlatacak veda…

Kanal D ekranlarında her cumartesi akşamı izleyiciyle buluşan ve tam üç sezondur devam eden ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi final yapıyor. Dizi bu akşam ekrana gelecek 84. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.
 - Spor salonundan paylaştı, herkes 'erimişsin' yorumu yaptı
04 Mayıs 2024 - 14:54

Şarkıcı Zara spor salonundan paylaştı, herkes 'erimişsin' yorumları yaptı

Şarkıları ve güçlü sesiyle hayranlarının beğenisini kazanan şarkıcı Zara, spor salonundan bir karesine sosyal medya hesabından paylaştı. Kilo verdiği dikkatlerden kaçmayan şarkıcı için “Erimişsin” yorumları yapıldı.
 - Yıllar sonra bir aradalar! Gözler iki ismi aradı
04 Mayıs 2024 - 12:29

Ezel dizisi oyuncuları yıllar sonra bir arada! Gözler iki ismi aradı

Türk televizyon tarihine damga vuran ve efsane isimlerin yer aldığı Ezel dizisi oyuncuları uzun süre sonra yönetmen Cam Karcı’nın doğum gününde bir araya geldi. Toplu fotoğraf çektiren ekipte Kenan İmirzalıoğlu, Sedef Avcı, Barış Falay, Rıza Kocaoğlu’nun yer aldığı kareye beğeni yağdı. Cansu Dere ve Yiğit Özşener’in yokluğu dikkat çekti.
Sona Git