Rengârenk kadın ve çocuk hastalıkları hastanesi açılıyor

Rengârenk kadın ve çocuk hastalıkları hastanesi açılıyor

SAĞLIK Haberleri

İstanbul'a Avrupa standartlarında bir kadın ve çocuk hastalıkları hastanesi geliyor.

Yapımı devam eden 420 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binası, ekim ayında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmete girecek. Hastane binasının renkli tasarımı dikkat çekiyor.
En son teknolojinin kullanıldığı hastanede, 50 poliklinik, 30'u yenidoğan, 15'i çocuk, 8'i erişkin ve 10'u erişkin sığınak olmak üzere 63 yoğun bakım yatağı, 32 acil servis yatağı, 4 acil poliklinik, 10 ameliyathane yatağı bulunuyor. Hastanenin yalnız Ümraniye'ye değil tüm bölgeye hizmet verebilecek kapasitede olduğunu söyleyen İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu, “Bölgenin artan talepleri doğrultusunda hayata geçirdiğimiz hastanemiz ileri teknoloji ve donanımıyla dünya standartlarında” dedi. Çok yakında yenilenen Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları bloklarının da hizmete gireceğini söyleyen Dr. Memişoğlu, 350 yatak kapasiteli Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin açılışının da Mayıs 2016'da yapılacağını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...