Saç dökülmesi erkek için sorun kadın için travma

Düzenleyen:
Saç dökülmesi erkek için sorun kadın için travma

SAĞLIK Haberleri

açlar, hem kadın hem erkek için karakterin bir yansıması gibi. Son yıllarda gerek stres gerekse çevre etkileriyle saç dökülmelerine çok daha sık rastlanıyor.

SErkek için gençlikten itibaren her yaşta görülebilecek saç dökülmesi, önemli bir sorun olarak görülse de, kadınlarda aynı şey büyük travmalara sebep olabiliyor. Erkeklerde genetik faktörlerle de ortaya çıkabilen saç dökülmesi ve kellik, kadınlarda sıklıkla bir hastalığa bağlı olarak gelişebiliyor. Saç Ekim Koordinatörü Engin Sönmez, saç ekiminin erkekler kadar olmasa da kadınların sıkça başvurmaya başladığı bir yöntem olduğunu ifade ederken, erkeklerde daha iyi sonuç alındığına dikkat çekiyor. Bir hastalığa bağlı dökülmede çok olumlu sonuçlar alınamasa da, doğru uygulanan saç ekimi, kadında doğal sonuç sağlayabiliyor.

 

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...