Şengör’e nakilli hastalardan tepki

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Şengör’e nakilli hastalardan tepki

SAĞLIK Haberleri  / DHA

Jeolog Prof. Dr. Celâl Şengör’ün organ bağışına karşı olduğunu belirterek “Elin dangalağına verip onu yaşatmanın anlamı yok” sözleri, organ nakilli hastalardan tepki gördü.

Antalya’da Akdeniz Böbrek Hastalıkları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHONDER) üyeleri profesör hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor. Prof. Dr. Celâl Şengör’ün bir televizyon programında yaptığı açıklamalara, AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan, Türkiye’nin ilk yüz nakilli hastası Uğur Acar, dördüncü yüz nakillisi Turan Çolak ve dernek üyeleri dernek binasında bir araya gelerek tepki gösterdi. Çolak “Bu açıklamalar için savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Hocayı dinleyenler sakın organ bağışından vazgeçmesin. Hocanın dediklerine aldırmayın bu yanlış açıklamadır” dedi.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...