Dolandırıcıların oyunu 'pes' dedirtti! Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı ürolog yaptılar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dolandırıcıların oyunu 'pes' dedirtti! Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı ürolog yaptılar

Sağlık Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan da sahte ürün pazarlayan internet dolandırıcılarının kurbanı oldu.

ZİYNETİ KOCABIYIK'IN HABERİ

 Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın adı ve fotoğrafı kullanılarak açılan sahte bir sitede, Prof. Dr. Tarhan “ünlü ürolog” diye lanse edilerek, prostat ilacı tavsiyesinde bulunuyor. Çelişkili ifadelerle dolu uzun bir metnin de bulunduğu sitede Prof. Dr. Tarhan için “K.Nevzat Tarhan – tanınmış bir profesör, akademisyen, doktor, bilim adamı ve Türkiye’nin önde gelen ürologlarından biri.

''ALANIMA GİRMEYEN İLAÇLAR SATMAYA ÇALIŞIYOR''

Erkek sağlığı konusunda yüzlerce yayın ve kitabın yazarı. Avrupa tıp konferanslarının düzenli katılımcısı” şeklinde bir tanıtım bulunuyor. Prof. Dr. Nevzat Tarhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bilinmeyen bir firma benim adımı ve fotoğrafımı kullanarak, hiçbir tıbbi değeri olmayan üstelik benim alanıma girmeyen bir ilaç satmaya çalışıyor. Arayanlar, inananlar oluyor. Vatandaşı dolandırıyorlar” diyerek site ile ilgili kanuni sürecin başlatıldığını söyledi.

Düzenleyen:  - Sağlık
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...