Türkiye aile albümü

/ Kaynak: OZEL
Türkiye aile albümü

YAŞAM Haberleri  / OZEL

Türkiye Gazetesi'nin 43. yıl etkinlikleri medyada geniş yankı buldu. Gazeteci Yazar Mehmet Nuri Yardım'ın kaleme aldığı "Türkiye Aile Albümü" yazısı çok sayıda haber sitesinde yerini buldu

Gazeteler kitap, hafta sonu magazin ve sektör ekleri verir. Bazen de çeşitli yıldönümlerinde bu ilâveleri görürüz: Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü vs. O eklerin neredeyse dörtte üçü ilânlar, reklâmlarla kaplıdır. Bu yüzden okumalık değil, seyirlik olurlar genelde. Tabii kitap ekleri için bunu söylemek mümkün değil. Kitap eklerindeki ilânlar da zevkle okunur, çünkü kitap tanıtımlarıdır, duyurularıdır.

Şimdi elimde bir gazete eki var. Türkiye Gazetesi özel ek olarak okuyucularına verdi. İsmi Türkiye Aile Albümü… Gazetenin 43. Yılı münasebetiyle hazırlanmış. O kadar çok sevdim ki bu eki… Defalarca sayfalarını çevirdim, yazılarının tamamını okudum, fotoğraflarına yeniden baktım. İşte onlarca dergi önümde tanıtılmayı beklerden ben Türkiye Aile Albümü'ne gömülmüş vaziyette, hislerimi sizinle paylaşmak istiyorum:

 

YAŞAM
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...