Bir çanta dolusu acı

Bir çanta dolusu acı

YAŞAM Haberleri

Yüksek ateş şikayetiyle hastane hastane dolaştırılan 1 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Otopsiden sonra cenazenin teslim şekli tam bir skandaldı

Adana'da 1 yaşındaki Hayrünnisa, gece yüksek ateş nedeniyle rahatsızlandı. Baba Kadri İbi, kızını evinin yakınındaki özel bir hastaneye getirdi. Hayrünnisa, 2 saat sonra Meydan Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak artık çok geçti ve minik kız yarım saat sonra hayatını kaybetti. Kızının doktor ihmali sonucu hayatını kaybettiğini ileri süren Kadri İbi, "İlk götürdüğüm hastanede yer olmadığı için sevk edilmesine karar verildi. Hastane, kendi ambulansını vermedi. 112 de sevk için yer bulamayınca, yavrum ateşler içinde tam 2 saat bekletildi. Ağzında kan gelince hastanenin ambulansı ile Meydan Çocuk Hastanesi'ne getirdik" dedi. Olayı bundan sonrası ise daha dramatik... Hayrünnisa'nın minik bedeni hastane morgundan bir çanta içinde babasına verildi. Acılı baba kızını bir çantanın içinde görünce eline alamadı. Dayısının aldığı minik kızın çanta içindeki cesedi, kamyonetle gözyaşları içinde son defa evlerinin yolunu tuttu. Cenaze aracının tahsis edilmemesi ise ayrı bir skandaldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...