Hayata boyun eğmedi

Hayata boyun eğmedi

YAŞAM Haberleri

Boynu ters doğan 37 yaşındaki Oliveira, her işini kendisi yapıyor. Eğitimini tamamlayan genç adam konferans bile veriyor.

Nadir görülen bir eklem bozulması sebebiyle boynu ters bir şekilde doğan Brezilyalı 37 yaşındaki Claudio Vieira de Oliveira, azmi ile parmak ısırtıyor. Oliveira doğduğunda doktorlar, ailesine onun için hiçbir umut olmadığını ve çocuklarını ölüme terk etmelerinini söylemiş. Ancak o, doktorların bu sözlerini boşa çıkarıp muhasebeci ve kalabalıkları mest eden bir konuşmacı oldu. nbsp;Başından geçenlerin birkaç filme senaryo olabileceği Oliveira, "Çocukluğumdan beri hep bir şeylerle meşgul oldum ve başka insanlara bağlı olmayı sevmedim. Bugün kendi başıma televizyonu açabiliyorum, cep telefonuma cevap verebiliyorum, bilgisayar kullanabiliyorum" diyor. Ağzıyla kalem kullanıp yazı yazan ve dudaklarıyla bilgisayarın faresini yönetebilen Oliveira, neredeyse her işini kendisi yapabiliyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...