HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İşten çıkarıldı, cesedi 5 gün sonra bulundu

Kaynak: İHA
İşten çıkarıldı, cesedi 5 gün sonra bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'da evinden 12 Ağustos gününden beri kendisinden haber alınamayan Yakup Yılmaz, 5 gün sonra tabancayla ateş ederek intihar etmiş halde bulundu.

Olay, Pınardere Mevkii'nde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Yağış nedeniyle bölgedeki arazisini kontrol etmeye giden bir köylü, 09 HZ 302 plakalı bir otomobilin boş arazide park halinde olduğunu görerek jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, park halindeki otomobilde şişmiş bir erkek cesedi görerek soruşturma başlattı. Plakada yapılan sorgulamada, otomobilin Yakup Yılmaz'a ait olduğunu belirlendi. Yapılan soruşturmada Umurlu Mahallesi'nde oturan ve 12 Ağustos günü Kemal Yılmaz tarafından oğlu Yakup Yılmaz'ın kayıp olarak polis merkezine başvuru yaptığını belirledi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemede Yakup Yılmaz'ın başına tek el ateş ederek intihar ettiğini belirlendi. nbsp;
İŞTEN ÇIKARILMIŞ
Kemal Yılmaz'ın polisteki ifadesinde, oğlunun İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde bulunan bir mermer şantiyesinde çalıştığını ancak birkaç gün önce işten çıkarıldığı için Aydın'a geldiğini söylediği öğrenildi. Yakup Yılmaz'ın cenazesi Aydın Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...