Üçüzlerine Recep, Tayyip, Erdoğan adını verdi

/ Kaynak: AA
Üçüzlerine Recep, Tayyip, Erdoğan adını verdi

YAŞAM Haberleri  / AA

Sivas'ta yaklaşık iki hafta önce dünyaya gelen üçüzlere Recep, Tayyip, Erdoğan ismi verildi.

Sivas'ta yaklaşık iki hafta önce dünyaya gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminden esinlenerek Recep, Tayyip ve Erdoğan adları verilen üçüzleri ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Belediye Başkanı'nın eşi Yurdagül Aydın ve AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, bebeklere altın hediye etti. nbsp;Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Özaydın, Aydın ve Öztürk, yaklaşık iki hafta önce üçüz erkek bebek dünyaya getiren Kemal ve Dilek Akıncı çiftini evinde ziyaret etti. nbsp;
Özaydın, Aydın ve Öztürk, çifti tebrik ederek, Recep, Tayyip ve Erdoğan isimli bebeklerin her birine çeyrek altın taktı.
Çiftin bebeklerine ayrıca Sivas Belediyesi ve Hayat Ağacı Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen "Hoş Geldin Minik Hemşehrim" kampanyası kapsamında içerisinde zıbın, taşınabilir beşik, ana kucağı, bebek maması ve bebek çantasından oluşan yeni doğan bebek seti hediye edildi.
Akıncı çifti ise ziyaretten memnun olduklarını ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerinden dolayı bebeklerine bu isimleri verdiklerini belirtti.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...